fbpx
10 legfontosabb dolog amit időben kell elintézni az esküvőre

10 legfontosabb dolog amit időben kell elintézni az esküvőre

Szeretnék adni néhány tippet, hogy mik azok a legfontosabb elintézni valók amiket minél előbb meg kell tenni, hogy ki ne fussatok az időből. Feltételezem, hogy nincs rutinotok az esküvőszervezésben.

A legjobb szolgáltatókat, helyszíneket már előre akár egy évre lefoglalják a házasulandók, így ha nem cselekszetek időben, akkor csak a maradék közül tudtok válogatni. A legfontosabb az olyanokat előre lekötni, amik, vagy akik nem tudnak egyszerre több ügyfelet kiszolgálni. Ilyenek lehetnek a fotósok, a dj-k, a zenészek, a helyszínek.

Ebben az esküvői tippben összeszedtem Nektek a 10 legfontosabb dolgot, amit feltétlen le kell foglalni előre több hónappal. Ilyenkor még szabadon lehet alakítani a programot, és válogatni a szolgáltatók között.

Ingyenes letöltés: Az űrlapon a neved és az email címed megadásával azonnal küldöm a tippeket.

Dj műsor árajánlat kérés: Miért ne kérnél egyben árajánlatot is? Mit veszíthetsz vele? Ha Esküvő Dj Műsor árajánlatot is szeretnél kapni, akkor javaslom, hogy minden mezőt tölts ki ezen a rövid űrlapon! Amennyiben megadod a telefonszámod, hamarosan hívni foglak.