fbpx

SZERTARTÁS Hangosítás

"Mindenki szeretné hallani az IGEN-t"

Halk aláfestő zenével fogadjuk a vendégeket. Érkezésükkor már áll a hangosító rendszer. Mikrofonokkal hangosítjuk a szertartásvezetőt és a nagy kérdésre adandó válaszotokat is. Előre kiválaszthatjátok a számotokra kedves bevonuló és aláfestő zenéket és hogy mi szóljon a gratulációk alatt.

Pontosság, megbízhatóság

"Amit és ahogy megbeszélünk, sőt, azon túl..."

Az esküvőt megelőzően többször egyeztetünk. A vendégek érkezése előtt 2 órával megérkezünk. A megbízhatóság nálunk  alapkövetelmény. Minden úgy zajlik, ahogy előre megbeszéljük. Ha váratlan esemény adódik, akkor rutinosan alkalmazkodunk hozzá és profin megoldjuk.

Minőségi technika

"Csak professzionális minőségű technikával."

Kényes és igényes vagyok a legjobb minőségű professzionális technikákra. A legszebb napotokra a legjobb minőséget kapjátok hang- fény- és videótechnikában. Aktív hangfalak, rádiós mikrofon, LED-es fényeffektek a tökéletes naphoz.

ZenE, A kívánságok szerint

"Válogassatok! Mire szeretnétek bulizni?"

A műsor előtt egyeztetjük a zenei stílust amire bulizni szeretnétek. Leadhatjátok a kívánság listátok, de műsor közben is érkezhetnek zenei kérések, amiket igyekszünk teljesíteni, hogy mindenki szétbulizza magát ezen az éjszakán.

Video Disco Műsor

"Ne csak halld, lásd is amire táncolsz"

Magyarország legnagyobb és legnevesebb Video Disco Műsorát kínáljuk nektek. A zenéket videoklip formában játszuk és a klipeket projectorral vetítjük a vászonra. Sokkal látványosabb a hagyományos dj műsorhoz képest. Legyen egyedi, különleges a bulitok!

Fergeteges hangulat

"30 év szakmai garancia"

Nagyon nem mindegy, hogy milyen dj áll a pultban. A nevem és az elmúlt 30 szakmai évem garancia a tökéletes partihoz. Magyarország legnagyobb és legnevesebb klubjait turnéztam végig. Garantálom, hogy tapasztalt lemezlovas érkezik hozzátok, aki a legjobb bulit tartja nektek.

Mi, mennyibe kerül? - Előre tervezett és kalkulált csomagok

 Az alábbi csomagok csak tájékoztatóak. Töltsd ki az automata árkalkulátorunk és azonnali, egyedi árajánlatot kapsz!

Vacsorazene csomag:

85.000Ft.-

40 főig

Leírás: Szűk családi és baráti összejövetel. Vacsorazene hangosítás, háttér hangosítás, köszöntők és hozott zenei anyag hangosítása.

Szolgáltatás, műsor, technika: - 17.00-18.00: érkezés és beszerelés a helyszínen - 18.00-24.00: vacsorazene hangosítás, háttérzene, hozott zenei anyagotok lejátszása (mp3) Lehet táncolni is rá, de nincs dj műsor. Köszöntők hangosítása rádiós mikrofonnal.  Hangtechnika: 2x1200W aktív hangfal állványon, keverő, lejátszó laptop, CD + mikrofon

(A feltüntetett csomagok csak példák, az igényeitek és a lehetőségek alapján minden esetben egyedi árajánlatot adok.)

Árajánlatot kérek

Kis családi esküvő csomag:

133.000Ft.-

40 főig

Leírás: Családias esküvő a rokonok és barátok részvételével. Vacsorazene, 4 órás dj műsor, menyasszonytánc, hang- és fénytechnikával.

    Szolgáltatás, műsor, technika: - Lagzi 18.00-01.00: vacsorazene és a pohárköszöntők hangosítása, 4 órás hagyományos Dj műsor, menyasszonytánc és a ceremóniamester/vőfély hangosítása Hangtechnika: 2x1200W aktív hangfal állványon + rádiós mikrofon, keverő, dj pult Fénytechnika: 6-8db színes LED lámpa, reflektor állványon

(A feltüntetett csomagok csak példák, az igényeitek és a lehetőségek alapján minden esetben egyedi árajánlatot adok.)

Árajánlatot kérek 

Nagykanál lagzi csomag:

372.000Ft.-

250 főig

Leírás: Nagy létszámú esküvő, ceremónia hangosítással, vacsorazenével,  nagyobb hangtechnikával, és 6 órás VideoDisco műsorral.

Szolgáltatás, műsor, technika: - 14.00-16.00: érkezés és beszerelés a ceremónia és a lakodalom helyszínén. - 16.00-18.00: vendégvárás, az anyakönyvvezető és a ceremónia hangosítása - 18.00-21.00:  vacsorazene és a pohárköszöntők hangosítása - 21.00-03.00 6 órás VideoDisco műsor, menyasszonytánc, ceremóniamester hangosítás  Hangtechnika: 4db aktív hangfal, 2db mikrofon állványon, keverő, bejátszó eszközök a ceremónia hangosításához, rádiós mikrofon, keverő, dj pult. Videótechnika: kivetítő + állványos vetítővászon Fénytechnika: 8-10db LED reflektor, színes effekt lámpák, robotlámpák állványon

(A feltüntetett csomagok csak példák, az igényeitek és a lehetőségek alapján minden esetben egyedi árajánlatot adok.)

Árajánlatot kérek

Extra feltétek:

1.000Ft.-tól

létszámtól független

Leírás:  Felsoroltam néhány extra szolgáltatást amire elsőre talán nem is gondoltatok.

    - VideoDisco műsor:  Videóklippeket játszunk amiket egy projectorral vászonra vetítünk. Nem sokkal drágább, de sokkal látványosabb, mint a hagyományos dj műsor. - Videó vetítés: fotókból készült montázs vetítése a gyermek és ifjúkori fényképekből. VideoDisco műsor esetnén nem jelent plusz költséget. - Terem díszvilágítás: LED-es reflektorokkal különböző színű fényekbe öltöztetjük a termet. - Több helyszín egyidejű hangosítása:  Ha a ceremónia után nincs idő átszerelni a vacsora helyszínére. - Műsorszám, zenekar hangosítás: Ha a ceremónián versmondó van, vagy ha a vacsora alatt zenekar játszik. - Stúdió munka, zeneszerkesztés: Ha az általatok összeállított zenékre szeretnétek saját koreográfia alapján táncolni, akkor elkészítjük hozzá a zenei montázst.

Kedves érdeklődő!

Az automata árkalkulátoromban azonnal láthatod, hogy mennyibe kerülnek a kért szolgáltatások. Ehhez szükség lesz néhány fontos információra, pl: a tervezett dátum, tervezett létszám, időtartam, igényelt szolgáltatások és technikák.  Ennek kitöltéséhez email-ben fogom küldeni az automata árkalkulátorom elérését.   Most kérlek, add meg a neved és az email címed! Baráti üdvözlettel: Ofner László (Dj Catana)

Azonnali árajánlatot kérek!