fbpx
Egy megható, igaz esküvői történet – amikor a leány kérte fel az Édesapját

Egy megható, igaz esküvői történet – amikor a leány kérte fel az Édesapját

Egy megható esküvői történetet mesélek el az Apáról és leányáról akik az esküvőn lehet, hogy utoljára táncoltak együtt. Engem legalább is nagyon megérintett.

A vőlegény magyar volt, a menyasszony orosz származású. Itt tartották az esküvőt Budapesten, a Four Seasons Hotelben. Kb 40 vendég lehetett, a legközelebbi rokonok és barátok. A zenei műsor felkéréssel engem tiszteltek meg.

Egy pendrive-on előre megkaptam azokat az orosz dalokat amikből a buli közben válogathattam, hogy ne csak nemzetközi slágerek forogjanak, hanem hazai zenékre is mulathassanak külföldi vendégeink.
Ezeket otthon áthallgattam, és kilistáztam magamnak, hogy mik a szerelmes dalok amikre a nagyszülők is felállnak táncolni és mik a pörgősebbek amikre a fiatalok beindulhatnak.

Volt a listában egy dal, amit Apunak kellett lejátszani. Az est egy bizonyos pontján a menyasszony, ill. ekkor már az ifjú ara odament édesapjához és felkérte táncolni. Én a dj pultból elindítottam Apu kedvencét. Egy 80-as évekből való, számomra teljesen ismeretlen orosz együttes lassú rock dala volt. Kb mintha Eddát hallgattam volna oroszul.
A násznép felállt, és az emberek a táncparketthez sétáltak, hogy lássák őket, mivel a táncpakett és az étterem nem egy helyiség volt.

Nehéz leírni amit láttam. Apa először meghatódva táncolt az Ő kislányával. Akit a karjában tartott az néhány percre ugyanaz a loknis kis fruska volt akit éveken keresztül oly nagy szeretetben óvott, nevelt. Táncoltak, közben nézte a lányát. Próbálta megélni a pillanatot. Arra gondolhatott, hogy milyen gyorsan elszaladtak az évek. A kislányból felnőtt nő lett, akit most hozzáadott egy férfihoz, ráadásul egy másik országban. Könny szökött a szemébe. Vajon mikor fog legközelebb ilyen meghitten táncolni a lányával? Apu nem volt már fiatal, vajon lesz még lehetősége rá?

Megható pillanat volt.

Évtizedek óta diszkózom, volt idő amikor még nem specializálódtam az esküvői műsorokra, így sajnos fotót sem készítettem az eseményről, pedig érdemes lett volna megörökítenem. Emlékeimben színesen él az a néhány perc. (A bejegyzés képe csak illusztráció)

Az esküvőn gondolj a szüleidre, vagy arra a személyre aki a legközelebb áll hozzád. Akik nélkül nem lehetnél az aki vagy. Küldj nekik egy dalt, kérd fel őket Te is egy táncra!

 


Iratkozz fel az INGYENES esküvői tippekre, ötletekre!

Ha feliratkozol, minden héten postázom Neked a legfrissebb esküvői tippeket-trükköket.
Az eddigi tippeket-trükköket itt találod.
Kérj Esküvő Dj Műsor árajánlatot itt!

Kérem az ingyenes Esküvő Akadémiát!
10 részes sorozat amiben összeállítottam a legfontosabb információkat,
hogy tökéletes legyen az esküvőd!
Kérem az "Esküvői tippek-trükkök" sorozatot!
A felhasználási feltételeket elfogadom