fbpx

Esküvő akadémia – Szolgáltatói lista

Az alábbi listába azok a szolgáltatók kerültek be, akik szakmailag magas színvonalat nyújtanak, akiket jó szívvel ajánlok és akikkel sikerült megállapodnom valamilyen kedvezményről, ajándékról Nektek. Amikor beszéltek velük, hivatkozzatok az Esküvő Akadémiára!

Segíts a többi menyasszonynak, jegyespárnak!
Ha felkértek valakit, akkor kérlek Nekem is írjátok meg, hogy mennyire voltatok megelégedve a szolgáltatás minőségével! A célom, hogy tényleg csak olyanok legyenek a listán akik profik, akikkel meg vagytok/lesztek elégedve.

Esküvő dj műsor, szertartáshangosítás:

Név: Ofner László (Dj Catana)
Szolgáltatás: Hagyományos esküvői dj műsor, VideoDisco műsor, Ceremónia hangosítás
Elérhetőség: eskuvodjmusor.hu
Kedvezmények, ajándékok: 2019-ben 10.000Ft.- előfoglalási kedvezményt kapsz a 2020-as esküvőkből és 10.000Ft.- kedvezmény adok a pénteki esküvőkből.


Esküvői fotós:

Paksi Tibor
Elérhetőség: 06 30 933 1278
Profi fotós, barátságos, közvetlen stílusával oldja a fotózás alatti feszülséget. Hívjátok bátran, nem fogjátok megbánni! Hivatkozzatok az Esküvő Akadémiára és 20% kedvezményt kaptok!


Vőfély, ceremóniamester:

Szász Huba vőfély
Elérhetőség: Facebook
Kedvezmények, ajándék:  a vőfély szolgáltatási alap díjból 70.000-Ft-ból 10% kedvezményt kaptok

Bagi Csaba vőfély, ceremóniamester
Elérhetőség: Facebook oldal
Kedvezmények, ajándékok: 10% kedvezményt adok a szolgáltatásom árából


Esküvői videós:

Kőrösi Dávid
Elérhetőség: datkam.info
Kedvezmények, ajándékok: 10.000Ft.- kedvezményt adok


Sminkes, fodrász, műkörmös:

Anita NagyDebreczeni sminkes
Elérhetőség: Makeup by Anita
Helyszín: Budapest, XIII. ker.
Kedvezmények, ajándékok: A menyasszonyi sminket 13.000Ft-ért szoktam készíteni ebből tudok kedvezményt adni, így 10.000Ft.- lenne a vége. A hozzátartozóknak 6.500Ft.- helyett 5.500 Ft-ért készítem , illetve 2 fő felett 4.500 Ft-ért az alkalmi sminkeket, illetve ritkán van rá példa , de ha kéri a vőlegény is az alapozást, akkor az grátisz.

Jászter Simon Anita sminkmester
Elérhetőség: Sminkmester Info
Kedvezmények, ajándékok: 5 éve sminkelek hivatalosan. Specialitás az airbrush sminkelés kifejezetten menyasszonyoknak. Mindig házhoz megyek, exclusive szolgáltatóként ismernek. Állandó fodrászom van, egyik legjobb az országban. Az örömanya és férj sminkje ajándék.

Vevér Hajnalka műkörmös
Elérhetőség: Facebook oldal
Helyszín: Budapest, XIX. ker.
Kedvezmények, ajándékok: Mivel mi szépségszalon vagyunk, így akár egyénileg (körmös vagyok) 15% kedvezmény a szolgáltatásaim árából, de ha 3 szolgáltatást (smink, haj, köröm) vesztek igénybe, akkor 20%-ot mind a 3 szolgáltatás árából fel tudunk kínálni.


Szertartásvezető:

Krumesz Marianna
Elérhetőség: eskuvoiszertartasod.hu, Facebook oldal
Kedvezmények, ajándékok: 10% kedvezményt kapsz a szertartás árából

Czégény Tünde
Elérhetőség: szertartas-czegeny.hu
Kedvezmények, ajándékok: jogászként az esküvővel kapcsolatos valamennyi szolgáltatói szerződésetek megvizsgálom, ingyenes jogi tanácsot adok, fényképes emléklapot kaptok, az esketésről néhány profi fotót küldök 1 napon belül.


Grafikus, esküvői meghívó, kiegészítő:

Schaumann-Juhász Zsuzsanna
Elérhetőség: sannaeskuvoimeghivo.hu
Szolgáltatás: Egyedi, a Te elképzelésed alapján készített esküvői meghívók, ültető és menükártyák, vendégajándékok, ültetési tablók. Nálunk nincsenek apró betűs és rejtett költségek.
Kedvezmények, ajándékok: Ingyenes változtatási lehetőség. A színes nyomtatási felára 0 Ft. Minden vásárlónk letölthető esküvői kifestőt kap ajándékba, hogy a legkisebbek is jó érezzék magukat a lakodalmon.

Pauer Krisztina
Elérhetőség: dekodesign.webnode.hu
Kedvezmények, ajándékok: A nálam tervezett termékből 20% kedvezményt kapsz, valamint a megrendelt termék mellé a menükártyát ingyen tervezem.

Kereszti Hajnal
Elérhetőség: Facebook oldal
Kedvezmények, ajándékok: Ha az esküvői meghívón kívül további két kiegészítőt (ültetőkártya, menükártya, ülésrend, boros címke, köszönőajándék, stb.) rendelsz tőlem, a végösszegből 10% kedvezményt kapsz. Egyedi árajánlatot minden kötöttség nélkül kérhetsz. Az árak tartalmazzák a szerkesztési és nyomtatási költséget, a termékek pedig rengeteg odafigyelést és szeretetet.

Rozmán-Biczó Ágnes
Szolgáltatás: lézervágott esküvői meghívók, köszönetajándékok, menü- és ültetőkártyák, asztalszámok, ültetési rend, tanú- és koszorúslány felkérő ajándékdobozok (karkötővel is)
Elérhetőség: Facebook oldal
Kedvezmények, ajándékok: Ha nálam rendeltek, akkor nincs szerkesztési és nyomtatási díj. Egyedi grafika és szöveg, korlátlan számú változtatási lehetőséggel.
Ha legalább 2 féle terméket rendelsz tőlem (pl. köszönetajándék+ültetőkártya) az esküvő után 6000 Ft helyett féláron 3000 Ft-ért kapsz egy virágboxot, amelyet a saját esküvői fotóiddal díszítek. Elküldöd a kedvenc esküvői fotóid (kb 8-9db – a képektől függően) és elkészítem a saját személyre szabott virágboxod.


Dekoráció:

Joó Zsuzsanna (a 9. részben Ő írta a 11 szuper dekorációs tippet)
Szolgáltatás: Komplett esküvői dekoráció
Elérhetőség: www.ce-dekoracio.euDekorKellék (FB oldal)
Kedvezmények, ajándékok: Megrendelés esetén az alábbi dekorációt ajánlanám fel.
50.000 – 100.000 Ft között egy gyűrűpárna kínálatunkból kiválasztva. 100.000 Ft feletti megrendelés esetén választható ajándék:
1. Egy autódíszítést organzából vagy selyem szalagból és egy gyűrűpárna kínálatunkból kiválasztva
2. Egy ültetési rendet tartó állvány A2-es nagyságú képkerettel
3. Egy 2 x 2 méteres fényfüggöny
Árkedvezmény: 2017. december 31-ig történő megrendelés esetén 10 % kedvezmény
Kupon: 10.000 (100.000 Ft-ig történő megrendelés esetén) és 20.000 Ft-os (100.000 Ft feletti megrendelés esetén) beváltható kupon 2018. március 31-ig történő megrendelés esetén.

Nagy Viktória
Szolgáltatás: Esküvői kellékek művirágokból
Elérhetőség: Facebook oldal
Kedvezmények, ajándékok:  10% kedvezményt kapsz az árakból, 15.000Ft.- vásárlás felett pedig ingyenes a postázás


Egyéb szolgáltatás:

Veresné Varga Mariann
Szolgáltatás: Egyedi gyöngyékszerek
Elérhetőség: Facebook oldal
Kedvezmények, ajándékok: 10% kedvezményt kapsz a termékeimből

Kovács Nikolett
Szolgáltatás: Papírvirág készítés, oktatás
Elérhetőség: Facebook oldal
Kedvezmények, ajándékok: Az Esküvő Akadémia résztvevőinek a tanfolyam 12.900Ft.-, plusz 1 fő esetén 15.900Ft.-. A DIY csomagok fix áraiból 5%-ot, a virág háttér fal bérlés árából 10% kedvezményt tudok adni.


Remélem, hogy az Esküvő Akadémia részeivel, a szolgáltatók ajánlásával, az ajándékokkal és kedvezményekkel tudtam segíteni az álomesküvőtök megszervezésében. Amennyiben bármi kérdésetek van, keressetek elérhetőségeimen! Az info@eskuvodjmusor.hu címen, vagy az Esküvő Akadémia zárt FB csoportjában.
Amint új szolgáltatókkal tudok megállapodni, jelzem Nektek.

Baráti üdvözlettel: Ofner László (Dj Catana)