fbpx

Esküvő Dj Műsor – Vélemények

Vélemények, visszajelzések

Ezeket írták rólam, rólunk. Köszönjük a visszajelzéseket!
„Szia. Lassan mi is a végére értünk az esküvői fáradalmaknak. Köszönjük szépen a fergeteges bulit, amit összehoztatok, mindenki nagyon jól érezte magát. A zenét és a hangulatot még az élő zenéhez szokott erdélyi vendégek is külön megdícsérték! Köszönjük szépen még egyszer!” – Gazsó Péter

Itt tudod megnézni a buli részleteit —>


Nem mindig esküvőzünk. Ezen jeles alkalommal egy 70. születésnapra voltunk hivatalosak. Judit szervezte a féjének a videódiszkót. Ezt a visszajelzést kaptam tőle:

„kedves Laci,
szeretném még1x nagyon megköszönni a munkádat a pénteki bulin.
Nagyon jó műsort raktál össze és szuper, hogy megtaláltad a video klippeket.
Minden vendég odáig volt, azok is élvezték, akik nem táncoltak.
Örülök nagyon, hogy Téged kértelek meg”


Kedves László!

Nagyon szépen köszönjük a bulit, mindenki nagyon-nagyon jól szórakozott, többen is odajöttek hozzám, dicsérték a zenét, és kérdezték, hol találtalak titeket 🙂
Atival mi is nagyon jót buliztunk, szerintem ennyit még sosem táncoltunk!

Üdv: Kati

Ui: Konkrét ajánlást tudok rólatok írni valahol?


Kedves Laci!
Ezúton is köszönjük az esküvőnkben való közreműködést! Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a meghívottainktól a zenékkel kapcsolatban. Nekünk is nagyon tetszett, teljesen elégedettek voltunk.
– 
Caesar Gábor


Szia! Köszi a videót, nagyon tetszik ? Már akartam írni, csak vasárnap nem volt erőnk, tegnap meg már külföldre mentem dolgozni ? Szóval: köszönjük szépen a kiváló műsort, mindenki jól mulatott, emlékezetes nap marad nekünk. Külön köszönjük a technikai problémák elhárítását is ?
– Mohácsi Roland

Itt tudod megnézni a buli részleteit —>


Szia Laci!

Időközben visszatértünk a nászútról és megnéztük a videót. Még egyszer köszönjük szépen! Nagyon jól sikerült, a kolléga remek pillanatokat kapott el! 😀

A zenével/ bulival kapcsolatban minden vendégünk nagyon pozitívan nyilatkozott, és velünk együtt remekül érezte magát. Mindenek előtt köszönjük, hogy az együttműködés részedről gyors, rugalmas és zökkenőmentes volt. Mivel nagyon elfoglaltak vagyunk, kevés idő állt rendelkezésre az esküvőszervezésre, így nagyon jól jött, hogy egyszeri találkozóval, és az esküvő előtt egy-két e-maillel mindent meg tudtunk beszélni, majd az elképzeléseinknek teljesen megfelelő, profi szolgáltatást kaptunk cserébe. Köszönjük, hogy buli egy percere sem „ült le”, és hogy a zenék széles spektrumát le tudtad fedni a meglepetéstáncosaink által kért népi zenétől az kívánságlistánkon szereplő technó-számokig 🙂 Felejthetetlen élmény volt, és természetesen minden esküvőt szervező ismerősünknek ajánlani fogjuk szolgáltatásaidat a jövőben! 🙂

Köszi mindent még egyszer!

Üdvözlettel – Kákonyi Gábor
Itt tudod megnézni a buli részleteit —>


Szia! Köszönjünk a videót. Tetszett a műsor, minden rendben volt, szimpatikusak voltatok. ?
Szuper volt !”

– Joó Hajnalka

Itt tudod megnézni a buli részleteit —»  


Szia! Nagyon tetszett a buli és a zene nekünk is és a vendégeknek is, de szerintem ezt ti is észrevettétek a táncparketti hangulatból ? Sokan oda is jöttek Petrához is, hozzám is, hogy milyen jó a zene és hogy kik vagytok ti. Többen azt is mondták hogy ilyet még lagziban nem is láttak, hogy gyakorlatilag este 9-től hajnal 5-ig folyamatosan ment a buli a parketten. Úgyhogy köszönjük még egyszer, ajánlani fogunk majd titeket mindenkinek.
– András L. Szabó 

Itt tudod megnézni a buli részleteit —» 


Nagyon szépen köszönjük, zseniális bulit varázsoltatok nekünk, remek élmeny és örök emlék ? Ha bárki csak morfondírozik, hogy kit is válasszon zenésznek az esküvőjére, bizalommal és nyugodt szívvel ajánlom Lacit, köszönjük szépen!

– Miki

Itt tudod megnézni a buli részleteit —»


Életünk legboldogabb napján tette fel a pontot arra a bizonyos i-re. Felejthetetlen élmény volt, minden vendégünk jól érezte magát, pedig más más korosztály, sokféle izléssel volt jelen. László pontos, és megbízható szolgáltató, minden kérésünket teljesítette. Örülünk, hogy rátaláltunk, és más pároknak is csak ajánlani tudjuk! Köszönjük!
– Pappné Dobra Bernadett

Itt mesélek mesélek erről a rendezvényről —»


Kedves Catana,
Köszönjük a videót! Mindennel elégedettek voltunk, többen dicsértek Titeket (pl a fotósunk, aki sok lagziba jár). ? Köszönünk mindent! Mindenképpen foglak ajánlani, aki DJ-t keres.
– Üdv, Tamás

Itt mesélek mesélek erről a rendezvényről —»


Vasárnap este kaptam egy telefonhívást Zsoltitól (a vőlegénytől), amiben megköszönte a bulit, megemlítve a kiemelkedő minőségű hangtechnikát, a hangulatos fényeket az őrülten jó hangulatot és a szuper zenéket. Őszintén megmondom, jól esett. Ezúton is köszönöm.

Itt mesélek mesélek erről a rendezvényről —»


Már az előzetes megbeszélésen is segítőkész volt. A későbbi változtatásokat is rugalmasan kezelte. A zenét mindenki dicsérte.
Ezúton is köszönjük a fergeteges hangulatot!
– S.Alex

Itt mesélek mesélek erről a rendezvényről —»


Nagyon nagy buli volt, ahogy megálmodtuk. A barátaink azóta is emlegetik. Köszönjük a jó zenéket, a príma dj munkát, a kívánságok teljesítését.
Catana megbízható szolgáltató, ügyes dj, bátran ajánljuk lagziba, vagy rendezvényre.
– Enikő és András


Köszönjük Catanának a korrekt hozzáállását, és a jó zenéket. Mindenképpen ajánlani fogjuk az ismerőseinknek. Mi is és a barátaink is nagyon jól éreztük magunkat.
– Csilla és Máté


Catana ritunos dejay. Nem volt olyan zene amit ne oldott volna meg. Mindig pontosan érezte, hogy mikor milyen hangulatra van szükség, és olyan zenéket tett be amik illettek hozzá. Előtte való héten egyeztettük a kedvenceinket amik szintén a legjobb időben szólaltak meg. A meglepetés programok is tökéletesen működtek. Köszönjük a munkát.
Ha profi, tapasztalt lemezlovast szeretnél, bátran ajánljuk.
Üdvözlettel: Anikó


Köszönjük a profi technikát, a műsort, a buli zenéket. Szívesen maradtunk volna még, de ránk virradt. Barátaink esküvőjén biztos, hogy találkozunk még!
– András


Kedves Catana! Nem győzzük elégszer elmondani, hogy köszönjük amiért a legcsodálatosabb napunkon zenéiddel jókedvre derítettél bennünket és családjainkat. Csodálatos érzés volt nagymamámmal együtt táncolni és látni a boldogságot az arcán. Köszönjük a pontosságod és a precizitásod, mindent úgy kaptunk ahogy megálmodtuk, ahogy előtte megbeszéltük. Mindenkinek csak ajánlani tudunk.
– hálával Tibi és Zoé


Köszönjük szépen Dj Catanának, hogy zenélt az esküvőnkön. Szuper jó hangulatot csinált. Figyelembe vette minden kérésünket. Mindenki nagyon jól érezte magát. Időben érkeztek, nagyon jó fényeket hoztak magukkal. Szívből ajánljuk mindenkinek!
– Timi és Bulcsú


Dj Cataná-t ajánlották nekem,hogy nagyon jó bulikat csinál. Előre megbeszéltünk minden részletet, imádtuk hogy jó funky-soul muzsikákat rakott be egymás után a legjobb zenéket. A legfontosabb pillanatban (az oltárhoz érkezése a menyasszonynak) is tökéletesen sikerült, minden zenét, aláfestő zenét a legjobb pillanatban és hangerőben kevert nekünk. Kevés létszámú volt a létszám, de nagyon jó buli volt és életem legjobb napja volt és köztük neki is köszönhetem,hogy ezt mondhatom! – Péter