fbpx
Extrém szexi, vagy undorító az új őrület az eljegyzési orrpiercing?

Extrém szexi, vagy undorító az új őrület az eljegyzési orrpiercing?

Szerinted visszataszító, vagy szexi, ha az ara eljegyzési gyűrűje az orrában landol? Mennyire fog megbotránkozni a násznép? Fontos-e mindenkinek megfelelni az esküvődön?

Indiában komoly hagyományai vannak, de Európában eddig még nem volt divat az esküvőkön extrém ékszerek viselete. Mindenki másként próbálja feldobni a nagy napját, van aki úgy, hogy szakítva a hagyományokkal, a hétköznapi énjét hozza az esküvőn is.

Ha a hétköznapokban orrpiercinget viselsz és látható helyre vállaltad a tetoválásod, akkor miért ne lehetne megadni ennek az ünnepélyes változatát. Vehetsz fel olyan ruhát ami nem eltakarja, hanem a kivágásával éppen kihangsúlyozza a tetoválásod.
Ha hétköznap orrpiercinget viselsz, akkor választhatsz díszesebb, kövekkel kirakott eljegyzési változatot. Ízlés kérdése.

Mennyire kell megfelelni másoknak az esküvőn?

Sokan lesznek az esküvőn akikkel évek óta nem találkoztál. Lehet, hogy Anyu, vagy Apu munkatársai, távoli rokonai is megjelennek akik előtt a szüleid szeretnének büszkélkedni, hogy milyen szép menyasszony, vagy vőlegény lett belőled.

Az a kérdés merült fel bennem, hogy mennyire kell megfelelni az elvárásoknak, a hagyományoknak és mennyi fér bele egy egy ilyen eseménybe, hogy önmagad lehess?

A legjobb itt is a mértékletesség és az arany középút. Jelenjen meg az egyéniséged, de ne forgasd fel  a hagyományokat! Tiszteld a vendégeid és ne botránkoztasd meg őket olyan dolgokkal amiket a hétköznapi értelemben vett jó ízlés elfogadhatatlannak tart.

Az orr piercing elfogadhatatlan, vagy belefér a jó ízlés határaiba? A változó divatkultúránk része lett, vagy még mindig a lázadás jelképe?

Ezekre a kérdésekre nem lehet választ adni, mert egyénenként és családonként változhat. Minden családban más világnézet és toleranciaküszöb van.
Én csak annyit javasolnék, hogy ne az esküvőn próbáld a határaidat feszegetni.

eljegyzesi-orrpiercing-eskuvo-dj-musor

Ha szabad gondolkodású, más kultúrákra nyitott a családod, akkor bizonyára ezt is elfogadhatónak tartják. Nem veszik sértésnek és a hagyományok megcsúfolásának, ha ünnepélyesen is tudsz önmagad lenni ezen a jeles napon.

Ha konzervatív gondolkodásúak a rokonaid, akik elvárják tőled a hagyományok szigorú tiszteletét, akkor érdemes elgondolkoznod. Fontos-e annyira a saját személyiséged extrém ékszerekkel való kinyilatkoztatása, hogy ezzel megbotránkoztasd, megbántsd őket. Az ő szemükben fittyet hánysz a hagyományaikra, a tiszteletlenség jelének fogják venni.

Ezekben a gondolatokban nem is annyira az orrpiercing volt jelen, hanem a központi kérdés, hogy mennyire kell megfelelni a hagyományoknak, az elvárásoknak és mi az amit felvállalhatsz. Legyen ez orrpiercing, tetoválás, extrém esküvői ruha, vagy extrém körülmények közötti fogadalomtétel.

A gondolatébresztőm a Cosmopolitan cikke volt az eljegyzési orrpiercingekről.

Neked mi a véleményed?

Kíváncsi lennék a Te véleményedre is és talán a többi menyasszony és vőlegény is szívesen olvasná, hogyan vélekednek ezekről a kérdésekről mások. Ha van véleményed, itt várom a hozzászólásod.

 


Iratkozz fel az INGYENES esküvői tippekre, ötletekre!

Ha feliratkozol, minden héten postázom Neked a legfrissebb esküvői tippeket-trükköket.
Az eddigi tippeket-trükköket itt találod.
Kérj Esküvő Dj Műsor árajánlatot itt!

Kérem az ingyenes Esküvő Akadémiát!
10 részes sorozat amiben összeállítottam a legfontosabb információkat,
hogy tökéletes legyen az esküvőd!
Kérem az "Esküvői tippek-trükkök" sorozatot!
A felhasználási feltételeket elfogadom