fbpx
Hatalmas mulatozás Anikó és Roland esküvőjén

Hatalmas mulatozás Anikó és Roland esküvőjén

Anikó és Roland az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényházban fogadtak egymásnak örök hűséget, majd egy hatalmas mulatsággal ünnepelték meg.

„Köszönjük szépen a kiváló műsort, mindenki jól mulatott, emlékezetes nap marad nekünk. Külön köszönjük a technikai problémák elhárítását is 🙂 ” – Mohácsi Roland

Méltón zárhattuk az idei esküvői szezonunk. Az ajánlások működtek. Aki elégedett volt a szolgáltatásunkkal és azon dolgozunk, hogy mindenki elégedett legyen, az szívesen ajánl tovább barátainak. Ez a lakodalom már a harmadik lagzi ami egy tavalyi esküvőre vezethető vissza.

Szolnokon nemrég Petra és András lagziján mulattunk, most barátaik hívtak meg egy Budapesti helyszínre. Nem csalódtak. 🙂

A hófehér termet narancssárga díszítéssel látták el. A minimalista rendezvényteremben jól érvényesültek a díszek és a buliban a ledes fényeink.
A beszerelést gyorsan, rutinosan és egyszerűen meg tudtuk oldani. Minden zökkenőmentesen zajlott. Végtelenül udvarias és segítőkész vendéglátókkal találkoztunk és ismét finom ételeket ettünk, amit ezúton is köszönünk!

Vacsora után kaptunk egy kivetítőt és egy vásznat, ahol egy kicsit kapkodni, rögtönözni kellet, hogy a vetített videónak meglegyen a hangja is és a jól sikerüljön a vetítés, de hipp-hopp megoldottuk. Mindent megoldunk. 🙂

A társaságra egy rossz szavunk sem lehet. Már a nyitótánc előtt táncra perdültek és ropták este fél kilenctől egész reggel négyig. Eredetileg 3-ig tartott volna a buli, de akkora mulatság volt, hogy rá kellett húzni egy órát.

A műsorban az ifjú pár kérésére ismét a rock zenék domináltak, de kértek mulatóst és diszkót is, vagyis egy olyan műsort tudtam összerakni amire szívesen táncoltak  fiatalok és az idősebbek is egyaránt. Ez jól látszik a videóból is.

Telefonommal ismét megörökítettünk néhány momentumot a lagziból, amit 3 percbe próbáltam összefoglalni. Anikónak, Rolandnak köszönöm a meghívást, barátaiknak pedig az ajánlást! Hatalmas buli volt, remélem jövőre is találkozunk egy újabb esküvőn 😉

Az idei esküvő szezon véget ért, de a jövő évire már érkeznek a foglalások, folyamatosan telik be a naptár. Ha Te is jövőre tervezed az esküvőd és nem akarsz lemaradni, akkor időben kérj árajánlatot és foglald le az időpontot!


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!