fbpx

Olcsó Esküvő Dj

Olcsó esküvő dj szolgáltatást szeretnél?

Biztos vagyok benne, hogy találsz esküvő dj szolgáltatót 20.000Ft-ért. Sőt, talán olyan rokont, havert, ismerőst is, aki ingyen is megcsinálja. Ha az ár a legfontosabb tényező, akkor keresnetek kell egy fiatalt a családban, aki a laptopjáról lejátsza a kedvenceiteket. Kiteszi az asztalra a két laptop hangfalát és mehet a buli. Egy családi összejövetelen ez még működhet is, de a hangulat nem garantált.

Ha viszont azt szeretnéd, hogy emlékezetes nagy buli legyen az esküvődön, ha profi hang és fénytechnikával rendelkező, minőségi esküvő dj szolgáltatást szeretnél, akkor az előző verzió nem fog működni. 10-15 vendég felett már kevés lesz a laptop hangfal, a műsorról nem is beszélve.

A legjobb esküvői dj

A legjobb esküvői dj hosszú évtizedek óta van a szakmában. Ismeri a vendégek rezdülését, tudja, hogy mi után mit szabad, vagy érdemes játszani. Kiváló minőségű technikával és zenei állományból dolgozik. A több évtizedes tapasztalat azt jelenti, hogy garantáltan megtáncoltatja a nagymamát és az unokát is. Hiába állítjátok össze a zenei listát a rokonnak aki a laptopjáról zenélget. Egy több órás műsort úgy összeállítani, hogy az a zenéket, a stílusokat kiegyensúlyozottan tartalmazza és minden zene pont akkor szólaljon meg amikor a hangulat megkívánja, nem lehetséges. Ezt nem lehet előre kitalálni, ehhez rutin kell, a helyszínen kell érezni, látni, hogy mikor mire van szükség.

Az esküvő dj ereje

Az esküvő dj ereje elsősorban a hatalmas tapasztalatában rejlik. Ismeri a zenéket, tudja, hogy milyen reakció várható a közönségtől, ha lejátsza az adott dalt, és tudja, hogy milyen zenékkel merre fogja továbbvinni a hangulatot. Az évtizedes rutint, a tapasztalatot kell megfizetni amikor profi esküvő dj-t hívsz a lakodalmadba.

Mennyibe kerül a profi esküvő dj?

Egy valamire való esküvő dj-t hang és fénytechnikával nem valószínű, hogy 100.000Ft.- alatt megkapsz. 4-6 órás műsoridőt fog végigzenélni neked a dj, amihez több milliós értékű technikát visz a helyszínre.
Hagfalak, reflektorok, fényeffektek, mikrofonok, állványok, dj pult, keverő…stb alsó hangon 1,5-2 millió forint, de van aki 10-15 milliós technikát vonultat fel, és ez még csak a technikai rész.
A zenei állomány amit az esküvő dj összegyűjt, rendszerez, abból minőségi, jó hangulatú zenei műsort szolgáltat olyan érték, amit pénzben nem nagyon lehet kifejezni.
Szoktam mondani, hogy a hang- és fénytechnikát bárki megveheti akinek van rá befektetni való pénze, de a zenei repertoárom megfizethetetlen. Évtizedek gyűjtése, amit nem lehet üzletben megvenni, mint ahogy nem lehet megvenni azt a tudást sem, amivel az esküvő dj a műsorát előadja.

A jelenlegi átlagárak szerint (2017-ben) egy 80-150 fős esküvő dj szolgáltatás 130-200.000Ft.- között van.

Az ilyen esküvői dj-k jogtisztán dolgoznak. Jogdíjat fizetnek a MAHASZ felé a zenék nyilvános bemutatásáért, és számlát adnak a szolgáltatásról.

Az esküvő dj ár/érték aránya

Ár/érték arányban kell nézned, hogy mi az olcsó és mi a drága. Vannak szolgáltatók akiknél elszálltak az árak, annyira jól megy nekik, hogy válogatnak a megrendelések között.Úgy szelektálnak, hogy jól megnyomták az áraikat.

Vannak szolgáltatók akik viszont annyira gyanúsan olcsóak, hogy felmerül a kérdés, miért nem hívják, miért megy el néhány tízezerért. Annyira pocsék a szolgáltatási minősége? Annyira gáz a műsora? Olcsó húsnak híg a leve?

Meg kell találnod azt az esküvő dj-t, aki reális áron kínál jó műsort, normális technikával. Hogy mi a reális, mi a normális, mi a jó? Erről egy másik blogbejegyzésemben fogok írni. Körbejárjuk, hogyan válassz megfelelő esküvő dj-t, akit ár/érték arányban olcsón megkapsz 🙂

Az ár/érték arányhoz az is hozzátartozik, hogy mit kapsz a pénzedért. Mennyire, mire fognak emlékezni a vendégek.
Hasonlítsd össze, hogy mennyi pénzt költesz el az esküvődre ami drágább, vagy megközelíti az esküvő dj árát. Esküvői öltöny + menyasszonyi ruha, dekoráció + menyasszonyi csokor, vacsora + torta, meghívók + vendég ajándékok, fotós, videós, autó bérlés, vőfély, vagy ceremónia mester. Ezek mind költséges tételek.
Most gondold végig, hogy mire fognak emlékezni 10 év múlva az esküvődről a vendégek. Erről készítettem egy grafikont.

Mi kerül a legtöbbe és mire fognak emlékezni az esküvődről?

Egy 100 fős esküvőt kalkuláltam 2017-es átlagárakon. A grafikonokból jól látszik, hogy a legnagyobb költségtétel a vacsora, de ki fog emlékezni 10 év múlva, hogy mit evett az esküvőn, vagy milyen torta volt?
Ki fog emlékezni, hogy milyen dekoráció volt, de sajnos a menyasszonyi ruhára is csak azért fognak emlékezni, mert a fotók és a videó felvételek megörökítik.
Amire mindenki emlékszik még évek múlva is, hogy mekkorát bulizott az esküvődön. Érdekes grafikonok ezek, érdemes áttanulmányozni őket.

Esküvő Dj Műsor ajánlatom:

Akkora bulit csapunk, hogy hetedhét országon túl is erről fognak beszélni még éveken keresztül!

  • Szertartáshangosítás: Anyakönyvvezető és az ifjú pár hangosítása, a szertartás zenéinek bejátszása
  • Vacsorazene: Halk aláfestő zene a vacsora alatt (sok esküvőn már a vacsoránál, két fogás közben is táncra perdültek)
  • Lakodalom: Esküvő dj műsor, vagyis a menyegző táncos, bulis része. Kívánság zenékkel, zenei kívánságlista alapján is, menyasszonytánc mulatóssal is. Modern és klasszikus házibuli slágerek profi dj-vel.
  • Tapasztalt, rutinos dj: Több, mint két évtizede pörgetem a lemezeket és mulattatom a közönséget. A bemutatkozásomban többet is olvashatsz rólam.
  • Professzionális, kiemelkedő minőségű hang és fénytechnika
  • VideoDisco: a zenéket nem csak hallod, de látod is. Kivetítőn jelennek meg az elmúlt évtizedek legnagyobb slágerei
  • Pontosság, precizitás, megbízhatóság: Nálunk ez alap.
  • Megfizethető áron, rejtett költségek nélkül: minden annyi, amennyit előre megbeszélünk

Ezeket a tartalmakat is érdemes lehet átnézned:

Tippek-trükkök: Okosságok a tökéletes és megfizethető esküvő megszervezéséhez
Árajánlat: Előre kalkulált minta csomagok. Láthatod, hogy megfizethetőek az áraim. Kérd az online árkalkulátort, hogy azonnali árajánlatot kapj!
Boldogságfal: Velük buliztunk. Nézd meg a videókat, olvasd el az élménybeszámolókat!
Vélemények: Ezeket mondták rólam a megrendelőim
Bemutatkozás: Néhány információ a szakmai múltamról
Esküvői zenék: Zenei tippek a kívánságlista összeállításához

Esküvő Dj Műsor videók:

Vettem egy jó kis telefont és bulizás közben ahogy tudtuk megörökítettünk vele néhány pillanatot. Ezekből vágtam össze e rövid ízelítőket. Nem profik a felvételek, de a hangulatot dokumentálták.

Te is szeretnél ilyen bulit az esküvődre? Kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!