fbpx
Pénteki esküvő Mirával és Ádámmal

Pénteki esküvő Mirával és Ádámmal

Szertartás a kertben, izgulás az időjárás miatt, vacsora és lakodalmas házibuli egy nyári pénteken.  Mira és Ádám házasságkötésének voltunk aktív résztvevői.

Pollushof Panzió és Étterem

Kora délután érkeztünk a helyszínre, ami a csolnoki Pollushof Panzió és Étterem volt. Szertartáshangosítást, vacsorazenét és bulit kért az ifjú pár, aminek maradéktalanul eleget is tettünk, sőt annyira jól sikerült a hangulat, hogy a tervezett éjjeli egy óra helyett háromig ropták a táncot. Bírták a tempót a fiatalok.

Szertartás hangosítás

Volt egy kis izgulás, hogy ne essen az eső, mert a kellemes szabadtéri környezet miatt választották ezt a helyszínt. Délután megtréfált bennünket az időjárás, ki- és bepakolásztuk a technikát, nem tudtuk eldönteni, hogy fedett helyen, vagy a szabadban legyen az esketés. Végül minden jóra fordult, kisütött a nap és kimondhatták az igent.

Esküvői vacsorazene és műsorok

A vacsora alatt, a háttérzenénk mellé extra műsorokkal, zongoraművekkel és versekkel készültek a rokonok, amit szintén mi hangosítottunk. A vacsora után jött a nyitótánc és az éjszakába nyúló buli a rokonokkal és a haverokkal.

Volt hely bőven a táncra, így a vendégek szinte elvesztek a hatalmas táncparketten, de legalább szellősen, kényelmesen lehetett bulizni a teraszon. Fedett helyen, mégis a szabadban.

Pénteki esküvő kedvezményekkel

Itt volt a bizonyíték, hogy nem csak szombatra, péntekre is érdemes lehet esküvőt szervezni. Péntekekre könnyebb leszervezni a szolgáltatókat és még árengedményt is lehet kapni a szolgáltatásokból. Nálam ez 10% kedvezményt jelent. Köszönjük a meghívást.

Esküvő Dj Műsor videó

Annyira lekötött a buli, hogy még videózni is sokszor elfelejtettem, így csak néhány felvételt sikerült rögzítenem a buliból, ezekből készült az alábbi összeállítás.

 


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!