fbpx

Bemutatkozás

Dj Catana és barátai, minőségi garancia:

A nevemet és a 30 éves szakmai múltamat adom garanciába. Csapatban dolgozunk, hogy biztonsággal elvállalhassuk és magas színvonalon teljesíthessük az igényeidet. Csak megbízható, tehetséges, kipróbált lemezlovasokkal és technikusokkal dolgozom. Biztos lehetsz benne, hogy a lagzidba olyan dj érkezik, aki a zenei kéréseidet a legjobban tudja teljesíteni.

Magamról:

Ofner László vagyok, művésznevemen Dj Catana. https://www.facebook.com/DeejayCatana

Sok-sok éve vagyok a pályán, több ezer bulit végigdiszkóztam. Próbálok a teljesség igénye nélkül kiemelni néhányat a legnagyobb klubjaim, vagy jelentősebb állomásaim közül.

7 évig voltam az országos hírnévre szert tevő budapesti JAM Pub egyik házigazdája,

8 évig voltam rezidens dj-je Budapesten (előbb a Váci utcában, majd a Nyugati téren) a Bank Dance Hallnak,

4 évig zenéltem a Liget Clubban és a Morrison’s-ban, évekig jártam Szombathelyre a Palace Cafe-ba, Fehérvárra Bahnhoffba, Szegedre a Retro Klubba, Soltvadkertre a Retro 2-be és ma is járok Bajára a Vol.1 Club-ba.
Pioneer Pro Dj voltam és a VideoDisco turnéval, valamint a Pepsi turnéval többször körbejártam Magyarország legnevesebb klubjait.

Hivatásos lemezlovas vagyok, az Európai Fény- és Hangakadémián oktattam, MAHASZ VideoDisco engedéllyel rendelkezem.

2010-ben egy évig dolgoztunk a Mix8 Deejay TV-n, ma ennek utódja, a Mix8.info Deejay Blog, melynek főszerkesztője vagyok.

Retró Házibuli weboldalam zenei csatornája hónapok óta folyamatosan listavezető az iTunes zenei podcast listáján.

Aerobic oktatók százainak, készítettem és készítek a mai napig klubmixeket. A legfrissebb mixeim az AerobicDj Mixcloud csatornán, vagy a Catana Mixek Podcast csatornán hallgathatók és kérhetők.

A 60-as évek rock&roll stílusától a 70-es és 80-as évek diszkóján át, a 90-es, 2000-es évek  legnagyobb sikerein keresztül, napjaink közkedvelt top slágereit is szívesen játszom. Funky, Rock, RnB, Disco, House, Dance, magyar és külföldi előadók, házibuli zenék és lakodalomban, ha igény van rá akkor mulatós slágerek is foroghatnak.  Esküvői zenei ajánlatot itt találsz!

Ez a Ti napotok!

A zenei igényeket, a stílusokat természetesen előre egyeztetjük, leadhatjátok kívánságlistátok de a helyszínen is érkezhetnek zenei kérések.
Szívesen veszük, ha összeírjátok a kedvenc listátok és írhattok fekete listát is, amit még véletlenül sem akartok hallani. Ezek a listák állhatnak konkrét zenékből, vagy zenei stílusokból.

Speciális zenék esetén előfordulhat, hogy a dalokat pendrive-on tőletek fogjuk kérni, hogy áthallgathassok azokat és megfelelő módon tudjuk beilleszteni a műsorba.