fbpx

Esküvői Dj Siófokon

Akkora bulit csapunk, hogy évekig erről fog beszélni a násznép!

A tökéletes esküvőhöz fergeteges Dj Műsor, megfizethető áron. Kell ennél több? Ezt kerestétek igaz!?

Siófokon és környékén megrendelhető az esküvői dj szolgáltatásunk.

Kedves Jegyespár!

Bemutatom, hogy mitől lesz elégedett minden vendégetek és mitől lesz feledhetetlen élmény a lagzitok. Több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal, több ezer rendezvénnyel és sokszáz esküvővel a hátam mögött állítom, hogy nem vesztek zsákbamacskát.

Tudom, hogy milyen nehéz az esküvőszervezés, a szolgáltatók kiválasztása. Minőségi szolgáltatást megfizthető áron éppen arra a dátumra megkapni amikorra szeretnétek, a szolgáltatók összehangolása nem egyszerű feladat. Főleg, ha mindezt magatok végzitek. Ennek megkönnyítésére, segítségképpen írtam meg az Esküvő Akadémiát, amit lehet, hogy már te is elolvastál.

A legnehezebb talán annyi embernek, annyi féle igénynek és ízlésnek megfelelni. Van aki húst-hússal eszik és van aki vegetáriánus. Van aki alig várja a bulit és van aki a csendes háttérzene mellett szeretne beszélgetni. Ahány embert hívtok a lagzitokba, annyi féle elvárásnak szeretnétek megfelelni. Bármennyire is ti vagytok az ünnepeltek, de egyben ti vagytok a vendéglátók is.

A tökéletes lagzi 3 legfontosabb feltétele

Mi a megoldás? A három legfontosabb dolog, amit kiemelhetek az Esküvő Akadémiából, amit az elmúlt 30 év tapasztalata alapján mondok.

1. Időben kell elkezdeni a szervezést,
2. Rutinos szolgáltatókat, szakembereket kell választani,
3. Nem szabad a szervezésre rágörcsölni

Nem kell aggódni, minden szuperül fog sikerülni. Legalább is, ha rajtunk múlik, akkor biztosan.
Ti is azt szeretnétek, ha a végén mindenki ezt mondaná: „Te jó ég, hogy ez milyen jó lagzi volt, milyen szépek voltak, milyen kedvesek voltak, milyen jókat ettünk, mekkorát mulattunk!
Mindenképpen az a cél, hogy az egyik legjobb emléketekként őrizhessétek a lagzitok minden megélt percét. Ehhez szeretnék én hozzájárulni tudásommal, eszközeimmel, tapasztalatommal.

Miért érdemes engem választani?

Engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzam! Ofner László vagyok, alias Dj Catana és 17 éves korom óta diszkózom. Végigpörgettem a kazettákkal, majd a bakelit lemezekkel, később a CDk-kel a 90-es és 2000-es éveket. A Budapesti Bank Dance Hallban 8 évig, az országos hírűvé vált, szintén budapesti Jam Pub-ban 7 évig voltam rezidens Dj. Pioneer Promo Dj-ként többször is végigjártam az ország legnevesebb klubjait. A részletes bemutatkozásomat megtalálod a felső, „Bemutatkozás” menüponton.
Az évek alatt sok ezer rendezvényen voltam házigazda és fellépő dj. Közöttük sokszáz esküvőt tettem feledhetetlenné a zenéimmel, a műsorommal.

Mit kaptok az Esküvői Dj Műsoromban?

Azonnali Esküvő Dj Műsor árajánlatot

Azonnali árajánlatot kaphattok, ha néhány elengedhetetlen kérdésemre válaszoltok az automata árkalkulátoromban.

Nektek készítettem, hogy minél gyorsabban, gördülékenyebben hozzájussatok az árajánlathoz anélkül, hogy bárkivel telefonon kellene egyeztetni, vagy levelezni.

Telefonos, vagy személyes egyeztetést

Ha megfelel az előzetes árajánlat, akkor egyeztetünk. Ez lehet személyesen, vagy telefonon. Legtöbb esetben elég a telefonos egyeztetés, de ha szeretnétek leülni egy kávé mellé, találkozni velem, akkor szívesen állok a rendelkezésetekre.
Az esetek 99%-ban az árkalkulátor árai nem változnak, de bármikor lehet egyéb kívánság, megoldandó feladat, ami plusz költséget jelenthet. Ezeket egyeztetjük a megbeszéléskor.

Zenei repertoárt a ti kívánságotok szerint

A megbeszélés után egészen az esküvőtök hetéig a műsorral kapcsolatban nincs egyéb feladat mint, hogy összeállítsátok a zenei kívánságaitok. Nem kell hosszú listát írni, csak 10-15 dalt, vagy 2-3 zenei stílust, amit feltétlenül szeretnétek hallani, a kedvenceiteket. Fekete listát is írhattok, hogy mik azok a zenék, amiket ki nem állhattok, amit nem szeretnétek hallani a lagziban. Ez a ti estétek lesz, az szóljon, amit ti szerettek.
Persze, a többi vendégre is legyünk tekintettel, de ez az én dolgom lesz, hogy zeneileg a nagymamától a gyerekekig mindenki jól szórakozzon.
A helyszínen is lesz lehetőség zenéket kérni, de ott már „csak” az én több tízezres zenei repertoáromból lehet válogatni.

A 80-as, 90-es évek retró slágereitől, a házibuli zenéken keresztül a lakodalmas zenén át, napjaink slágeréig minden jöhet, bármi foroghat. Egy a cél, hogy minél többen táncoljanak, mulassanak és ünnepeljenek benneteket, vagy érezzék jól magukat a vendégeitek, ki-ki a saját igénye szerint.

Esküvői ceremónia hangosítást, szertartás zenéket

A polgári ceremónia hangosítását is megoldjuk. Mobil pulttal, mobil hangfalakkal, a szertartásvezető, ill. a fogadalmak hangosításával minden vendégetek tökéletesen fogja hallani. A szertartáshoz a zenéket előre egyeztetjük. Bevonuló zene, gyűrűhúzó zene, szülőköszöntő zene, vagy aláfestő zene a gratulációk alatt. A szertartás zenéket is mind előre leegyeztetjük.
Ezekhez, valamint a bulihoz is rengeteg zenét ajánlok és mutatok nektek az „Esküvői Zenék” menüpontom alatt.

Mulatóst, vagy nem mulatóst?

Gyakori, kényes és központi kérdés. Van aki ki nem állhatja, de van aki egész este erre ropná, a hagyományos mulatós zenékre, a lakodalmasokra.
A legtöbb esetben, ha nem szeretnétek mulatós zenét, akkor is azt szoktam javasolni kompromisszumként (mivel az idősebbek gyakran hiányolják), hogy a buli alatt, ha nem is lesz mulatós zene, de a menyasszonytánc, vagy menyecsketánc alatt mégis az szóljon.
Természetesen voltam olyan lagziban, ahol teljes tiltólistán volt az összes mulatós zene és voltam olyanon is, ahol szinte egész este lakodalmas zenét kellett játszani. Kinek, mire van igénye.

A legmodernebb technikai eszközöket, a minőségi szolgáltatáshoz

Elég magasak a minőségi és technikai igényeim. A legmodernebb dj eszközökkel, hangfalakkal, robotlámpákkal varázsolom meseszerűvé a táncparkettet. Mozgatható hangfalaim és fény-állványaim segítségével minden teremben megtaláljuk az ideális megoldást, hogy tökéletes audió és vizuális élményt kapjatok. Igény szerint viszek rádiós mikrofont, vagy kivetítőt, vászonnal.
2005-ben Pioneer Promó dj-ként indítottam el Magyarországon az újkori, digitális videódiszkót. Így talán az egyik legnagyobb zenei videóklip repertoárral rendelkezem az országban. Ha igény van rá, videódisco, vagy akár karaoke műsort is kérhettek.

Az Esküvői Dj Műsor Ár

Mindezt mennyiért? Mint írtam, nem árulok zsákbamacskát, az azonnali automata árkalkulátorban kész árajánlatot kaptok. Árszinten nem én leszek a legolcsóbb dj, mert a „szomszéd fia” lehet, hogy ingyen bevállalja nektek a zenét és Youtube-ról lejátsza a kedvenc zenéit, de nem is tartom magam drágának a többi szolgáltató között. Ár/érték arányban pedig egyenesen olcsónak tartom magam.
Kérj te is azonnali árajánlatot!

Délután a vendégek érkezése előtt két órával érkezünk, hogy minden technika megfelelően működjön és a vendégeket halk aláfestő zenével fogadhassuk. Hajnalban akkor kezdünk összepakolni, amikor az utolsó vendég is kidőlt, vagyis ott vagyunk a helyszínen akár 12-16 óra hosszat. Sok milliós értékű berendezést viszünk magunkkal, és kaptok egy 30 éves tapasztalatból eredő, kvalifikált dj műsort. Ennek tükrében érdemes az árakat összehasonlítani az esküvőtök többi szolgáltatójával.
Érdekes megjegyezni, hogy bármennyire is finom és drága lesz a vacsora, a vendégek mégsem a vacsorára, hanem a lakodalom buli részére fognak utólag jobban emlékezni.

Fogynak a dátumok, nehogy lemaradjatok!

Fogynak a dátumok. Folyamatosan érkeznek a foglalások és minél később döntötök, annál kisebb lesz a valószínűsége, hogy szabad még az a dátum, amikorra az esküvőtöket kitűztétek. Vannak, akik már két évre előre lefoglalják a szolgáltatást, a de a legtöbben is minimum 6-12 hónappal előre lekötik a műsort.
Mi lesz, ha késlekedtek? A végén már csak az a dj jut, aki senkinek nem kellett. Vagy azért mert kutyaütő, vagy azért mert olyan drága.
Ha mindent megbeszéltünk, akkor 10% előleget szoktam kérni a számlaszámomra. Az előleg beérkezésekor tudom visszaigazolni a lefoglalt dátumot a számotokra.

Esküvői Dj – Siófok és környékén!

Buligarancia!

Tudom, messziről jött ember azt mond, amit akar. Én is így gondolom. Mi a garancia arra, hogy amiket itt leírtam azok igazak? Nézd meg a saját szemeddel, hogyan buliztak nálam mások!
A fenti „Boldogságfal” menüpontban olyan videókat találsz, amiket a telefonommal rögzítettem a lagzikon. Nincs profi stáb, nincsenek statiszták, nincs szuper operatőr, semmi megrendezett. Pusztán a hangulatvideókat összevágtam (azt is a telefonomon) és feltettem, hogy lásd. Mulatozás, vonatozás, éneklés, vidámság, együtt táncol idős és fiatal, mindenki bulizik, ahogy annak egy lagziban lennie kell.
Ha ez sem elég meggyőző, akkor a „Vélemények” menüpontban olvasd el, hogy mit írtak rólam azok a jegyespárok, akiket az elmúlt szezonban buliztattam!

Kérj azonnali árajánlatot!

Szertartáshangosítás (ceremóniahangosítás), szertartás zenékkel, lakodalom fény-, hang- és videótechnika, zenei műsor kívánságzenékkel, akár videódiszkóval, vagy karaoke-val, rutinos dj-vel, buligaranciával, megfizethető áron a tökéletes esküvőhöz.
Nincsenek rejtett költségek, nincs zsákbamacska. Ha nem szeretnél csalódni a zenei műsorban, vagy egyedi videódiszkót szeretnél, akkor foglald le minél előbb a műsort!

Azonnali árajánlatot kérek!

Gyakran ismételt kérdések

 • Kapunk számlát a szolgáltatásról, kell ÁFÁ-t fizetni?
  Igen, természetesen. Zenei műsor szolgáltatásról egyéni vállalkozóként elektronikus számlát állítok ki. Mivel alanyi adómentes vagyok, így ÁFÁ-t nem kell fizetni.
 • Kértek szállást?
  Attól függ, hogy hol lesz a lagzi és meddig tart. Országhatáron belül általában nem szoktunk szállást kérni. A műsor végén pakolunk és indulunk haza, de lehet olyan különleges alkalom, amikor jó lenne megpihenni. Ezt azért érdemes tisztázni.
 • Hányan jöttök? Kértek személyzeti vacsorát?
  Ha nincs különleges kérés, akkor általában ketten szoktunk érkezni. A technikus kollégám és én. Két főre szoktam kérni személyzeti vacsorát, mert elég bután néz ki, ha a lakodalom közepén elkezdjük majszolni a szendvicsünket, vagy rendelünk egy pizzát. 
 • Milyen technikai eszközökre van szükségetek a helyszínen?
  A lagzi helyszínén mindössze egy 230V-os áramvételi lehetőséget, egy asztalt és két széket kérek. Ha a szertartás külső helyszínen lesz, úgy ott is áramvételi lehetőségre, egy asztalra és egy székre lenne szükségem.
 • Megnézed az esküvő előtt a helyszínt?
  Ha különleges a helyszín és a program feszített tempója, vagy excluzivitása megkívánja, akkor személyesen is megnézzük. Ilyen helyszínbejárást azonban csak nagyobb, többszáz fős rendezvények, koncertek, színpadtechnika szükségessége esetén szoktunk kérni. Az esetek 99%-ában elég néhány fotó a helyszínről.
 • Megadhatjuk a ceremóniamesternek az elérhetőséged?
  Természetesen igen, sőt! Én is elkérem a ceremóniamester és a vendéglátó házigazda elérhetőségeit.
 • Lesz egy versmondó lány és egy együttes. Tudjátok őket is hangosítani?
  Természetesen megoldható. Egy mikrofonnal több nem kerül plussz költségben a szertartáson. A zenekarnak attól függ, hogy milyen technikai igényei vannak. Ezt tőlük kell megkérdezni. Tudnom kell, hogy hány tagú, milyen hangszerek lesznek, mit szeretnének. Megoldható, de egy zenekar komlett hangosítása már plussz költséggel járhat.
 • Tudsz ajánlani fotóst, videóst, ceremóniamestert, éttermet, szertartásvezetőt?
  Elég nagy az ismerettségem, szinte minden szolgáltatáshoz tudok ajánlani profi, megbízható és megfizethető szakembert.
 • Meg tudjuk hallgatni valahol a műsorodat?
  Igen, elég sok klubban zenélek jelenleg is. Budapesten a Liget Clubban, Baján a Vol.1 Klubban, Soltvadkerten a Retro 2 klubban. Ha eljöttök egy bulimra, szívesen látlak benneteket és VIP vendégként fogadlak. A “Boldogságfal” menüpont alatt egy csomó lagziba be tudtok lesni, menézhetitek a felvételeimet. A Mixcloud csatornámon tucatjával találhatók mixeim különböző stílusokban.

A fenti kérdéseken kívül, ha bármi felmerülne, írjatok, vagy hívjatok bátran! Elérhetőségeimet megtaláljátok itt az oldalon!
Üdv: Ofner László (Dj Catana)