fbpx
Esküvő Dj Műsor Veszprémben a Völgyikút házban

Esküvő Dj Műsor Veszprémben a Völgyikút házban

Egy lakodalmat úgy is lehet élvezni, hogy senki nem kerül reggelre az asztal alá. Őszintén bevallom, nem mindig rúgják ki egy lakodalomban a ház oldalát, ám az ilyen közönséggel is meg lehet találni a hangot és lehet jó hangulatot varázsolni. Van amikor úgy érzi jól magát a vendégsereg, hogy a saját zenéikre beszélgetnek, táncolgatnak.

Zsófi és Paul esküvőjén a angol és magyar vendégek vegyesen voltak jelen. A kedves éneklések és meglepetés fellépések után elsősorban Paul és barátai kérésére játszottam a 70-es, 80-as évek pop és rockzenéiből, de sikerült belecsempészni a műsorba néhány klasszikus bulizenét is.
Érdekes módon senki nem jött oda a dj pulthoz, légyszi, játsszál már valami pörgőset, és senki nem reklamált Despacitót, sem mulatós zenéket.

Idősek és fiatalok ezekre a rég elfeledett dalokra táncoltak. Sok kellemes és örömteli pillanat közül most csak egy rövid ízelítőt tudtam készíteni a buliból. Felhívnám a figyelmet az ismét spontán kialakult vonatozásra ami eszeveszett tempót öltött a végére és a búcsúban az ír dalra, ami az egyik legnagyobb meglepetés volt a vendégeinknek.

Vendéglátóinkról még annyit, hogy a személyzet figyelmes, az ételek ízletesek voltak. Köszönjük a vendéglátást, köszönjük a meghívást.


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!