fbpx
Mennyi az annyi? – Esküvői költségkeret

Mennyi az annyi? – Esküvői költségkeret

Ennyi pénzünk van, ebből ennyi marad a vacsorára, vagyis nem hogy a barátaidat, de még a családtagjaidat sem hívhatod meg. – Ez bizony nagyon sokszor elhangzik és ekkor jönnek a sértődések. Hogyan kerüld el őket?

Erre nincs recept, mert a rokonaid gondolkodását nem tudod megváltoztatni. Aki meg akar sértődni, mert nem Ő van a középpontban, az meg is fog, akár mit is teszel. A legfontosabb, hogy a Te lelkiismereted legyen tiszta. Ne kamuzz, ne ferdíts, ne beszélj mellé. Ne verd magad hitelbe, ne akarj mindenkinek megfelelni, mert nem fogsz jó szájízzel visszaemlékezni erre a szép napra.

A legfontosabb, hogy béke legyen és szeretet. Ez nagyon nyálasan hangzik, de ez a nap erről szól. Két emberről akik szeretik egymást és ezért egy fogadalommal összekötik az életük. Ne a rokonok hisztije maradjon meg emlékbe.

Ha csak 10 embert tudtok meghívni vacsorázni, akkor menjetek el a szülőkkel, testvérekkel, vagy ha még erre sem futja, akkor menjetek el kettesben. De legyetek következetesek, mert ha az egyikőtök nem hívja meg a barátait, akkor a más fél is mondjon le róluk, mert az úgy fair.

Egy barátom egy kölcsön zakóban nősült, majd a szertartás után a két tanúval beültek egy étterembe, és kész. Nem volt probléma. Egy másik barátom 300 fős esküvőt szervezett, ahol egy hónapig főzőtt rá az egész falu.
Mindenki annyit költsön az esküvőjére, amennyire igénye van és belefér a költségvetésébe.

Az unokatestvérem egy családi kirándulásra váratlanul egy anyakönyvvezető társaságában érkezett és ott, a réten a szűk családi körben vette el a menyasszonyát. Van akinek élete nagy álma, hogy világraszóló esküvője legyen. Az gyűjtsön rá. Szerintem egy esküvő lehet meghitt, és szép akkor is, ha arra nem fut össze a fél világ.

– persze azért esküvői dj-re maradjon pénz! 🙂

Kíméletes vagyok a pénztárcátokhoz.

Én az áraimat úgy kalkulálom, hogy kinek mekkora az igénye.
Kicsi esküvő, kevés vendéggel kis technikát igényel, rövid, de hangulatos dj műsorral csak kicsi pénzt kell fizetni érte.
Nagy létszámú esküvőnél, nagyobb technikára van szükség, hosszabb fellépési idővel és egyéb szolgáltatásokkal számolva (pl ceremónia hangosítás, vacsorazene, terem díszvilágítás, stb) kicsit mélyebben kell belenyúlni a pénztárcába, de az áraim még ebben az esetben is a legjobbak ár/érték arányban. 

Meséljétek el az elképzelésetek és adok rá egy korrekt árajánlatot!


Iratkozz fel az INGYENES esküvői tippekre, ötletekre!

Ha feliratkozol, minden héten postázom Neked a legfrissebb esküvői tippeket-trükköket.
Az eddigi tippeket-trükköket itt találod.
Kérj Esküvő Dj Műsor árajánlatot itt!


Iratkozz fel az INGYENES esküvői tippekre, ötletekre!

Ha feliratkozol, minden héten postázom Neked a legfrissebb esküvői tippeket-trükköket.
Az eddigi tippeket-trükköket itt találod.
Kérj Esküvő Dj Műsor árajánlatot itt!

Kérem az ingyenes Esküvő Akadémiát!
10 részes sorozat amiben összeállítottam a legfontosabb információkat,
hogy tökéletes legyen az esküvőd!
Kérem az "Esküvői tippek-trükkök" sorozatot!
A felhasználási feltételeket elfogadom