fbpx
Őrületes tombolás Petra és András lagziján

Őrületes tombolás Petra és András lagziján

Sátoros lagzi és extázis fázis egész pirkadatig Szolnokon, Petra és András lagziján. Szerintem azért tartották sátorban a lagzit, hogy ne rúgják ki a ház oldalát. 🙂

„Sokan oda is jöttek Petrához is, hozzám is, hogy milyen jó a zene és hogy kik vagytok ti. Többen azt is mondták hogy ilyet még lagziban nem is láttak, hogy gyakorlatilag este 9-től hajnal 5-ig folyamatosan ment a buli a parketten.” – András

Galéria Étterem, Szolnok

A pénteki csolnoki lagzi után egy gyors, ám annál rövidebb alvást követően már indultunk is tovább az ország egy másik pontjára. Szolnokra hívott bennünket Petra a Galéria Étterembe. Itt egy sátoros lagziban pörgettem a legnagyobb buli zenéim, amire olyan őrületes tombolás volt, hogy biztosan kirúgták volna a ház oldalát, ha nem sátorban vagyunk.

Köszönöm az ajánlást!

Petra és András, barátaik ajánlására kerestek fel engem, akiknek tavaly zenéltem a lagzijukban Budapesten, a Tündérkert étteremben. Ott is hatalmas mulatság volt. Köszönöm még egyszer az ajánlást!

Az nem a színpad, az a táncparkett

A megérkezést követően volt egy kis félreértés, mert amit én színpadnak néztem, az valójában a táncparkett volt. A létszámhoz képest egy kicsit alul lett méretezve, de ez senkit nem érdekelt, mindenki ott táncolt ahol tudott, a színpad körül volt bőven hely a 130 fős sátorban.

Különleges vacsorazene és meglepetés műsor

Vacsora előtt még hangosítottunk egy műsorszámot, zongora kísérettel énekelt Marci egy opera áriát, megjegyzem döbbenetesen jó hangon.
A fincsi vacsorát követően azonnal felcsavartuk a gyepszőnyeget és reggel ötig meg sem álltunk. A három órás zárás helyett itt is ráhúztunk két órát a műsorra.
Ropta a násznép apraja, s nagyja. Már a vacsora alatt lehetett érezni, hogy nagyon pörgős esténk lesz, mert nem a hagyományos háttérzenét játszottam, hanem a fiatalok által átküldött listából a kedvenceiket.
Volt benne minden Parov Stelar-tól Michael Buble-on keresztül a Belgáig.

Mindenevő násznép

Mindenevőnek mondjuk dj szlengben azt a közönséget aki mindenre ugyan olyan vidáman, jókedvvel táncol. Persze ehhez dj is kell, aki széles skálán tud válogatni a legjobb zenékből. A bulihoz is kaptam egy zenei kívánságlistát, de abból is csak az derült ki, hogy bármit játszhatok. Annyi információm még volt, hogy Andrásék igen szeretik a rock zenéket. Nekem sem kellett több, sorban érkeztek a legnagyobb klasszikusok a műsorban, mint Guns ‘N’ Roses, Bon Jovi, ACDC, Joan Jet…stb.

András és Petra visszajelzése:

Szia! Nagyon tetszett a buli és a zene nekünk is és a vendégeknek is, de szerintem ezt ti is észrevettétek a táncparketti hangulatból ? Sokan oda is jöttek Petrához is, hozzám is, hogy milyen jó a zene és hogy kik vagytok ti. Többen azt is mondták hogy ilyet még lagziban nem is láttak, hogy gyakorlatilag este 9-től hajnal 5-ig folyamatosan ment a buli a parketten. Úgyhogy köszönjük még egyszer, ajánlani fogunk majd titeket mindenkinek. – András

Tombolós esküvői videó

Elég sok felvételt készítettünk, úgy kellett szelektálnom, hogy mik kerüljenek bele a videóba. Szűken fértem csak bele két percbe. Készültek olyan felvételek is amiket nem biztos, hogy szívesen – kijózanodva – visszanéznének a szereplők, így ezeket csak privátban küldöm el az ifjú párnak.

 


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!