fbpx
Visegrádi naplemente és lakodalom Hajnival és Ádámmal

Visegrádi naplemente és lakodalom Hajnival és Ádámmal

Ritkán van részünk ilyen csodás panorámában, gondolom ezért választotta Hajni és Ádám is ezt a meseszép helyet a lakodalmuk helyszínéül.

„Szia! Köszönjünk a videót. Tetszett a műsor, minden rendben volt, szimpatikusak voltatok. Szuper volt!” – Joó Hajnalka

Ismét egy fantasztikus hétvégére emlékezhetünk. Pénteken a visegrádi Nagyvillám étteremben szórakoztattuk Hajnit, Ádámot, valamint lakodalmuk vendégeit, szombaton a budapesti Liget klub teraszán tartottam Fergeteg Party Videó Diszkót, vasárnap pedig a Balaton lágy hullámaiban hűsöltem a családommal. Rém fért egy kis feltöltődés.

Naplemente a Nagyvillám étterem teraszán. – Esküvő Dj Műsor

Itt az új élménybeszámoló a szokásos esküvői dj videómmal. A telefonom ismét jó szolgálatot tett.

Esküvő Dj  Műsor Hajnival és Ádámmal a Nagyvillám étteremben

Délután kettőkor elindultunk, nehogy valami közbejöjjön a péntek délutáni csúcsforgalomban. Útközben megálltunk lángosozni a leányfalui strandnál, majd időben megérkeztünk a helyszínre. Ez a Nagyvillám étterem volt Visegrádon, egy magasságban a Fellegvárral, panorámával a Dunakanyarra. Bitang meleg volt, így jól esett a kellemes légkodícionált felső szint hűvöse. Üröm volt az örömben, hogy az emeletre fel kellett hordanunk a technikai berendezéseinket, de túléltük. A személyzet is szokatlan kedvességgel fogadott, rögtön megérkezésünkkor ásványvízzel kínáltak. Az étterem alsó, nyitott részén is esküvői bulira készülődtek, a kolléga már túl volt a beszerelésen.
Az étterem dolgozóinak elmondása szerint évi 120-150 esküvőt rendeznek náluk, mert aki egyszer látta a panorámájuk, az biztosan vissza akar ide térni.

Visegrádi panoráma a Nagyvillám étterem teraszáról. Balra, velünk egy magasságban a Vár. – Esküvő Dj Műsor

18 óra körül megérkezett az ifjú pár és a násznép is. Elfogyasztották a welcome drinket, megcsodálták ők is a panorámát és hét körül nekiláttak a vacsorának.
A ceremóniamester, Mészáros Máté volt, aki nem csak az esküvőt vezényelte le profin, hanem mint tánctanár a nyitótáncot is Ő tanította be a fiataloknak. Vele és Csabival, a fotósunkkal ültünk le a külön terített személyzeti asztalhoz. Azon ritka alkalom volt ez a vacsora, amikor Mi hamarabb végeztünk a vacsorával, mint a vendégek, de ezt mi cseppet sem bántuk.

Este kilenc körül Hajni és Ádám keringőjével és Máté rögtönzött Twist tánctanításával elindult a buli, amit a fiatalok csak éjfélig terveztek, de végül éjjel egy órakor ért véget. A vendégek egy része a teraszon gyönyörködött a naplementében, majd beszélgetett jóízűen, a táncos lábúak pedig végig ropták. Leginkább a Rock&Roll, Jive és ChaCha volt terítéken, de itt is becsúszott egy Tankcsapda.

Emlékezetes pillanatokat sikerült most is megörökíteni a telefonommal egy-egy keverés között. Ezek a rövid kis emlék videók az én ajándékaim az ifjú pároknak és vendégeiknek. Íme az e hétvégi mulatság.


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!