fbpx
A 10 leghasznosabb esküvőszervező tipp profiktól, a tökéletes naphoz

A 10 leghasznosabb esküvőszervező tipp profiktól, a tökéletes naphoz

Profi esküvőszervező barátaimmal beszélgettem és a tapasztalataik, valamint a saját megfigyeléseim alapján készült ez a letölthető kiadvány.

Folytatom az Esküvői Tippeket, hogy segítségetekre legyek a Tökélete Nap megszervezésében.

Előző letölthető anyagomban a 10 legfontosabb dolgot soroltam fel amit időben el kell intézni, hogy tökéletes legyen az esküvőd.
Most 10 olyan tippet adok amit profi esküvői szolgáltatóktól gyűjtöttem össze. Esküvőszervezők, ceremóniamesterek, esküvői dj szolgáltató barátaim és a saját tapasztalataim alapján állítottam össze egy 10-es listát a leghasznosabb tippekből.

Lehetnek még ezeken kívül is fontos dolgok amikre feltétlenül oda kell figyelni, de ez a 10 dolog szinte mindenkinél elhangzott.

Add meg az email címed és már küldöm is email-ben a kiadványt.

[[[["field26","equal_to","Dj \u00e1raj\u00e1nlatot is k\u00e9rek"]],[["show_fields","field40"]],"and"],[[["field26","not_equal_to","Dj \u00e1raj\u00e1nlatot is k\u00e9rek"]],[["show_fields","field41"]],"and"]]
1 Step 1

Kérem a 10 leghasznosabb tippet,

PROFIKTÓL, a Tökéletes Esküvőnkhöz!
Kérem az "Esküvői tippek-trükkök" sorozatot!
Töltsd ki a mezőket és kattints alul a gombra!
Kérj DJ árajánlatot is - semmibe nem kerül!
NévHogy szólíthatlak?

Nem küldök kéretlen reklámokat és nem adom tovább az email címed.

Az email címed megadásával hozzájárulsz, hogy postafiókodba a legfrissebb tippeket alkalmanként elküldjem. Erről a listáról a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.

Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder