fbpx
Bajai lagzi party Emesével és Bencével a Duna Wellness Hotelben

Bajai lagzi party Emesével és Bencével a Duna Wellness Hotelben

Ez aztán party volt a javából. Volt itt minden, a retrótól a modernebb slágerekeig. Tombolás, vonatozás, mulatozás.

Mintha elszállt volna kor, mintha néhány órára mindenki ismét teenager lett volna. Az idősebb korosztály is úgy mulatott, hogy 15-20 évet simán letagadhattak volna.

Az 1860-ban épült szálloda és annak impozáns rendezvényterme Baja főterén adott helyszínt Emese és Bence nagy napjának, ami szerintem örökre emlékezetes marad. Ehhez szeretnék én is hozzájárulni ezzel a rövid videóval itt alul.

Hosszú évek óta dolgozom rendszeres fellépő házigazdaként Baja legnevesebb szórakozóhelyén a Vol.1. Clubban. Gondolom, hogy innen jött a megkeresés a fiataloktól.

Az idei egyik legjobb hangulató esküvő dj műsor volt ez a szeptember végi szombat. Ráadásul ezen a hétévégén dupláztunk, mert pénteken még a budapesti Duna csónakház rendezvénytermében mulattattuk a násznépet, majd néhány óra alvás után már indulhattunk is le dél-magyarország számomra egyik kedvenc városába, Bajára.

Szó szerint, zenei mindenevő volt a násznép. Öröm úgy dolgozni, hogy nem azon kell gondolkozni, hogy mivel lehetne a táncparketten tartani a közönséget, hanem azon, hogy mivel lehetné még jobban fokozni a hangulatot.

Végül annyi felvételt készítettünk, annyi feledhetetlen pillanat volt a lagziban, hogy alig győztem válogani köztük, hogy mi kerüljön bele a rövid Esküvő Dj Műsor videóba. Végül, ha nehezen is, de beszuszakoltam valahogy 5 perc alá a videót.

Köszönöm szépen a meghívást, Baján legközelebb ismét a Vol.1-ben leszek megtalálható a nagy karácsonyi Retro party fellépőjeként, de remélem, hogy lagzira is kapok még meghívást ebbe a gyönyörű városba.


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!