fbpx
Esküvő Tipp Google+ közösségben

Esküvő Tipp Google+ közösségben

Készítettem egy Google+ csoportot (közösséget) „Esküvő Tipp” címmel. Várom a csatlakozókat. Kattints a bejegyzésre a meghívóért!

Ha esküvői szolgáltatásod van, oszd meg velünk! Vendéglátó egységek, helyszínek, grafikusok, dekorosok, ruhaszalonok, dj-k, zenekarok, esküvőszervezők, ceremóniamesterek, fotósok, videósok, cukrászok, sminkesek, fodrászok, virágkötők, és bármilyen esküvői szolgáltatással kapcsolatos vállalkozások jelentkezését várjuk. A megjelenés teljesen INGYENES!

Magánszemélyként, ha jó ötleteid vannak, ha láttál valahol egy érdekes dolgot, ha szeretnéd megosztani velünk a tapasztalataid, akkor csatlakozz és írd meg a közösségünk oldalára!

Ha esküvőre készülsz, olvasd el, hogy mások milyen tippeket adtak, milyen bejegyzéseket tettek közzé, miről mi a véleményük.

A meghívóhoz kattints ide!

A valóság az, hogy sok tippet még nem találni, mert csak most indult az „Esküvő Tipp” csoport. Körülnéztem a Google+ felületén és azt tapasztaltam, hogy ilyen közösség még nincs. Egyébként egyre áttekinthetőbb a Google+, egyre felhasználóbarátabb. Gmail-es címe meg szinte mindenkinek van.
Meglátjuk, hogy mi lesz belőle, lesz-e értelme. Mindenesetre várom a szolgáltatókat, és velük egy időben az érdeklődőket. 🙂

 


Iratkozz fel az INGYENES esküvői tippekre, ötletekre!

Ha feliratkozol, minden héten postázom Neked a legfrissebb esküvői tippeket-trükköket.
Az eddigi tippeket-trükköket itt találod.
Kérj Esküvő Dj Műsor árajánlatot itt!

Kérem az ingyenes Esküvő Akadémiát!
10 részes sorozat amiben összeállítottam a legfontosabb információkat,
hogy tökéletes legyen az esküvőd!
Kérem az "Esküvői tippek-trükkök" sorozatot!
A felhasználási feltételeket elfogadom