fbpx
Hetedhét országra szóló lakodalom Nórival és Gáborral

Hetedhét országra szóló lakodalom Nórival és Gáborral

Ki mondta, hogy 60 emberrel nem lehet hetedhétországra szóló lakodalmat tartani? Szombaton akkora mulatságban volt részünk, hogy haza sem akartunk menni. Köszönjük a meghívást!

„Köszönjük, hogy buli egy percere sem „ült le”, és hogy a zenék széles spektrumát le tudtad fedni a meglepetéstáncosaink által kért népi zenétől az kívánságlistánkon szereplő technó-számokig 🙂 Felejthetetlen élmény volt, és természetesen minden esküvőt szervező ismerősünknek ajánlani fogjuk szolgáltatásaidat a jövőben! :-)”  – Kákonyi Gábor

Hetedhét országra szóló lakodalom Nórival és Gáborral

Nóri és Gábor egybekelését a budapesti Római parton ünnepeltük az Alfa Art hotelben. A szűk baráti és családi körben kb 60 ember gyűlt össze erre a jeles alkalomra.

A leány kikérését követően szabadtérre tervezték a szertartást, de az időjárás közbeszólt így egy külön épületben kellett rögtönözni.
A ceremónia után, amíg a kertben a családi fotózás zajlott – szerencsére ekkor még nem esett az eső –  gyorsan átszereltük a technikát az étterembe, így a vendégeket már muzsikával tudtuk fogadni.
A hangulatot tökéletesen megalapozta a Kalocsai Néptánc együttes produkciója, amibe az első szám után a vendégeket is bevonták. Szuper emelkedett hangulatban indult az este, amire csak rátett egy jó nagy lapáttal az örömapa saját készítésű házi pálinkája. Kóstoltuk 😉

Nem kellett nagyon gondolkoznom rajta, hogy mit is játszak, mert a táncoslábú társaság szinte minden zenére kapható volt. Az este első felében, amíg az idősebbek is bírták inkább a klasszikus lakodalmas, és mulatós házibuli zenék domináltak (Kis Grófo és Joly mentesen), majd ahogy az idősebb vendégek kidőltek, jöttek a fiatalosabb retró zenék, ahogy azt a videóban látni és hallani  is lehet.

Minden leendő lagzira készülő párnak azt kívánom, hogy legalább ilyen fergetegesen sikerüljön a menyegzőjük, mint Nórinak és Gábornak. Ha jó a társaság, öröm a zenélés.

„A zenével/ bulival kapcsolatban minden vendégünk nagyon pozitívan nyilatkozott, és velünk együtt remekül érezte magát. Mindenek előtt köszönjük, hogy az együttműködés részedről gyors, rugalmas és zökkenőmentes volt. Mivel nagyon elfoglaltak vagyunk, kevés idő állt rendelkezésre az esküvőszervezésre, így nagyon jól jött, hogy egyszeri találkozóval, és az esküvő előtt egy-két e-maillel mindent meg tudtunk beszélni, majd az elképzeléseinknek teljesen megfelelő, profi szolgáltatást kaptunk cserébe. Köszönjük, hogy buli egy percere sem „ült le”, és hogy a zenék széles spektrumát le tudtad fedni a meglepetéstáncosaink által kért népi zenétől az kívánságlistánkon szereplő technó-számokig 🙂 Felejthetetlen élmény volt, és természetesen minden esküvőt szervező ismerősünknek ajánlani fogjuk szolgáltatásaidat a jövőben! :-)”  – Kákonyi Gábor


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!