fbpx
Lagzi dj Szécsényben Mariann és Péter esküvőjén

Lagzi dj Szécsényben Mariann és Péter esküvőjén

Szécsénybe voltunk hivatalosak Mariann és Péter esküvőjére, a Major Hotelbe, ahol már érkezésünkkor azzal fogadtak, hogy „azt hittük, hogy zenekar jön, de ugye lesz mulatós…”

Ekkora dícséretet sem kap minden nap a dj. „jobbak voltatok, mint egy zenekar” – mondták a helyiek, de a násznép és az ifjú pár is annyira élvezte, hogy a végén még én jöttem zavarba a sok hálálkodástól.

Ezt az üzenetet kaptam az ifjú pártól:
„Szia. Lassan mi is a végére értünk az esküvői fáradalmaknak. Köszönjük szépen a fergeteges bulit, amit összehoztatok, mindenki nagyon jól érezte magát. A zenét és a hangulatot még az élő zenéhez szokott erdélyi vendégek is külön megdícsérték! Köszönjük szépen még egyszer!”

A zenei kérés az volt, hogy elsősorban mulatós zenéket játszunk, az elején azokból is a hagyományos lakodalmas zenéket. Műértő közönségre találtak a csárdások és végig, (értsd hajnalig) pörgették az ifjú arát.

A vendéglátóink is kitettek magukért, ízletes levessel és vajpuhára főtt marhalábszár pörkölttel indítottak, amit azon nyomban le kellett táncolni, majd érkeztek a sültek és éjfélkor a töltött káposzta. Ilyen is ritkán fordul elő, de abból már nem bírtunk enni, úgy elteltünk.

Az est legnagyobb slágere egyértelműen a „Csepereg az eső” című dal volt, amire mindenki sikoltozva szaladt be a táncparkettre. Annyit sikerült lágyítani a zenén, hogy nem Rostás Szabi, hanem Bódi Csabi féle változatot játszottam, ami minőségében szebben szól és tempójában is egy szoknyafodornyit lassabb. Így ezt a dalt kétszer is le kellett játszanom.

Ismét sikerült a diszkózás közben elcsípnem néhány pillanatot a fergeteges hangulatból, amit egy videóba összeillesztve megosztok itt a boldogságfalamon. Köszönjük a meghívást és reméljük, hogy még sok hasonlóan jó hangulatú lagziba leszünk hivatalosak.
Sok boldogságot Mariannak és Péternek!


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!