fbpx
Lagzi dj Szécsényben Mariann és Péter esküvőjén

Lagzi dj Szécsényben Mariann és Péter esküvőjén

Szécsénybe voltunk hivatalosak Mariann és Péter esküvőjére, a Major Hotelbe, ahol már érkezésünkkor azzal fogadtak, hogy „azt hittük, hogy zenekar jön, de ugye lesz mulatós…”

Ekkora dícséretet sem kap minden nap a dj. „jobbak voltatok, mint egy zenekar” – mondták a helyiek, de a násznép és az ifjú pár is annyira élvezte, hogy a végén még én jöttem zavarba a sok hálálkodástól.

Ezt az üzenetet kaptam az ifjú pártól:
„Szia. Lassan mi is a végére értünk az esküvői fáradalmaknak. Köszönjük szépen a fergeteges bulit, amit összehoztatok, mindenki nagyon jól érezte magát. A zenét és a hangulatot még az élő zenéhez szokott erdélyi vendégek is külön megdícsérték! Köszönjük szépen még egyszer!”

A zenei kérés az volt, hogy elsősorban mulatós zenéket játszunk, az elején azokból is a hagyományos lakodalmas zenéket. Műértő közönségre találtak a csárdások és végig, (értsd hajnalig) pörgették az ifjú arát.

A vendéglátóink is kitettek magukért, ízletes levessel és vajpuhára főtt marhalábszár pörkölttel indítottak, amit azon nyomban le kellett táncolni, majd érkeztek a sültek és éjfélkor a töltött káposzta. Ilyen is ritkán fordul elő, de abból már nem bírtunk enni, úgy elteltünk.

Az est legnagyobb slágere egyértelműen a „Csepereg az eső” című dal volt, amire mindenki sikoltozva szaladt be a táncparkettre. Annyit sikerült lágyítani a zenén, hogy nem Rostás Szabi, hanem Bódi Csabi féle változatot játszottam, ami minőségében szebben szól és tempójában is egy szoknyafodornyit lassabb. Így ezt a dalt kétszer is le kellett játszanom.

Ismét sikerült a diszkózás közben elcsípnem néhány pillanatot a fergeteges hangulatból, amit egy videóba összeillesztve megosztok itt a boldogságfalamon. Köszönjük a meghívást és reméljük, hogy még sok hasonlóan jó hangulatú lagziba leszünk hivatalosak.
Sok boldogságot Mariannak és Péternek!


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!