fbpx
Melivel és Zsoltival reggel 4-ig buliztunk Szegeden

Melivel és Zsoltival reggel 4-ig buliztunk Szegeden

E hétvégén Szegedre látogattunk, ahol a Forrás hotelben tartotta Melinda és Zsolt a lakodalmát. A fergeteges hangulatot ismét egy rövid videóval örökítettem meg, érdemes megnézni.

Vasárnap este kaptam egy telefonhívást Zsoltitól (a vőlegénytől), amiben megköszönte a bulit, megemlítve a kiemelkedő minőségű hangtechnikát, a hangulatos fényeket az őrülten jó hangulatot és a szuper zenéket. Őszintén megmondom, jól esett. Ezúton is köszönöm.

Már délután kettőkor elindultunk Budapestről, hogy négyre leérjünk Szegedre. Egy óra alatt kényelmesen összeszereltük a technikát, és még maradt egy óra, a vendégek érkezéséig, hogy a kívánság zenéket még egyszer átnézzem, rendezzem a zenelistámat.
Az érkező vendégeket halk aláfestő zenével fogadtuk. Instrumentális jazz zenék szóltak egészen a buli kezdéséig, amit már alig várt a násznép. A nyitótánc után mindenki egy emberként perdült a táncparkettre, ami hajnal 4-ig ki sem ürült.

Magyarország egyik legjobb ceremóniamesterével, Szablya Ákossal dolgoztunk (www.ceremoniamestered.hu), hogy feledhetetlen estét varázsoljunk az ifjú párnak. Olyan fergeteges hangulatot rittyentettünk, hogy este 9-től reggel 4-ig szinte nonstop ropta a násznép apraja, s nagyja.

Meli és Zsolti konkrét zenékkel, egy egész Youtube listával készült rá a bulira, amit előre elküldtek nekem, így nem volt nehéz dolgom. Hálás feladat olyan közönségnek zenélni aki szeret és akar is mulatni. A menyecsketáncnál mulatós zenékre pörgették az ifjú arát, míg az éjszaka túlnyomó részében a 90-es évek retró slágerei és a klasszikus házibuli zenék közül válogattunk.

Tibi barátom segítségével jó kis felvételeket készítettünk a telefonommal, amit nem volt egyszerű összevágnom. A Samsung Galaxy S7 rendkívül jó képet rögzít szerényebb fényviszonyok között is. Elképesztő, hogy a FullHD videót ma már egy telefonon meg is tudom szerkeszteni. A videóban ez alkalommal meghagytam az eredeti hangot, még ha torzít is a hangerő miatt, de így adja vissza igazán a hangulatot. A sok felvett anyagból alig győztem válogatni, hogy mely másodpercek kerüljenek bele ebbe a 3 percbe.

 


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!