fbpx
Esküvő Dj Műsor Jucával és Tamással

Esküvő Dj Műsor Jucával és Tamással

Kis létszámú, családias hangulatú esküvőn is lehet jó Esküvő Dj Műsort tartani. Erre volt bizonyság Juca és Tamás lagzija most szombaton.

Kedves Catana,
Köszönjük a videót! Mindennel elégedettek voltunk, többen dicsértek Titeket (pl a fotósunk, aki sok lagziba jár). ? Köszönünk mindent! Mindenképpen foglak ajánlani, aki DJ-t keres.
Üdv,
Tamás

Az OTP Üdülőtelepére voltunk hivatalosak, a Római Parton. Kellemes környezet, szépen rendben tartott, parkosított kert, napernyős nagy méretű terasz, és udvarias, készséges személyzet fogadott bennünket.
18 órától érkeztek a vendégek. Az esküvői helyszínekre mindig a vendégek előtt két órával érkezünk meg, hogy bőven legyen időnk a technikát beszerelni.
Tamás (a vőlegény) vacsora hangosítást és 4 órányi hagyományos disco műsort kért. A vendégeknek a nagyteremben volt megterítve, a tánc rész viszont egy ebből nyíló helyiségben, a presszó részen volt. A hangfalakat úgy tudtuk elhelyezni, hogy forgatva, helyszínváltoztatás nélkül alkalmasak voltak minden tér behangosítására.

A vendégeket halk, aláfestő zenével fogadtuk. Kezdetben a teraszt hangosítottuk, majd a vacsora alatt a nagytermet. Volt vendég aki megdicsérte az instrumentális jazz aláfestést. Tényleg kellemesen szólt.

21 óra körül a ceremóniamester kihívta a vendégeket a táncparkettre, ahol az All 4 One – I Swear című dalára az ifjú pár, nyitótáncával elindította a bulit. Ezt követte a Bee Gees – How Deep is Your Love című örökzöldje, amire már mindenki táncolt, majd Stevie Wonder – I just called to say I love You klasszikusa. Ez már a videómba is bekerült.

Mindössze 40 fő volt az esküvőn, de a vidám és szerencsére táncos lábú rokonoknak öröm volt zenélni. Elsősorban a retró és házibuli zenék pörögtek, de szívesen táncoltak az újabb latin muzsikákra is, mint például az idei év eddigi legnagyobb slágerére a Despacitóra (jelenleg másfél milliárdos nézettségnél tart).

Ismét készítettem néhány felvételt a telefonommal amit még vasárnap, melegében össze is illesztgettem.
A másfél perces videómban kicsik és nagyok együtt táncolnak, mulatnak, eladtuk a menyasszonyt, vonatoztunk a szerelemvonaton és éjjel egyig buliztunk. Bebizonyítottuk, hogy kis létszámú esküvőn is össze lehet hozni egy nagyon jó kis bulit.
A fiataloknak ez úton is kívánunk sok boldogságot és köszönjük a meghívást!


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!