fbpx
Mulatási Dj, Szandi és Miki lagziján

Mulatási Dj, Szandi és Miki lagziján

Mulatós esküvőben volt szerencsénk szombaton. Szandi és Miki esküvőjén átbuliztuk magunkat a délutánból az éjszakába.

Nagyon szépen köszönjük, zseniális bulit varázsoltatok nekünk, remek élmeny és örök emlék ? Ha bárki csak morfondírozik, hogy kit is válasszon zenésznek az esküvőjére, bizalommal és nyugodt szívvel ajánlom Lacit, köszönjük szépen!

Mulatási Dj, Szandival és Mikivel a Royal Étteremben

A Royal Étteremben tartották a fiatalok a lakodalmukat. Ide voltunk hivatalosak az Esküvő Dj Műsorral szombat délután. Viszonylag korán, négy órára érkeztek a vendégek, ötkor már vacsoráztak, fél hétkor már indult a mulatozás.

Zenei megkötés nem volt, de kívánságok annál inkább. Sok mulatóst és lakodalmas zenét kértek, a kívánságlistát Kis Grófo és Jolly és Notár Mary vezette, de a videóban jól látható, hogy napjaink és a közelmúlt klubslágereire is beindultak. „…Everyday I’m shufflin”

A vonatozás kivételesen nem a szerelemvonatra, hanem Inna – Coca Cola című dalára zakatolt.

Ismét rögzítettem a telefonommal néhány feledhetetlen pillanatot a lagziból. A videó elején még látható, hogy besütött a nap az ablakon, majd szépen bealkonyult és szó szerint átmulattuk magunkat a délutánból az éjszakába.

Köszönöm a meghívást az ifjú párnak, a táncos lábakat és a jó hangulatot a násznépnek és a segítőkészséget, valamint a finom ételeket a vendéglátóinknak.
Külön szeretném megköszönni a Royal Étterem udvarias személyzetének a közreműködését. Csak ajánlani tudom Őket.

Szoszi van, szoszi van, gyerekek itt buli van….!

Update: Mikitől az imént kaptam a videóm alá hozzászólásban a Facebookon.

FB hozzaszolas

 


Ha szeretnél Te is egy fergeteges bulit az esküvődre, kérj azonnali árajánlatot!

Azonnali árajánlatot kérek!