fbpx
Hogyan ments meg egy unalmas esküvőt 20 pontban

Hogyan ments meg egy unalmas esküvőt 20 pontban

Ha az alábbi pontokat betartod, nem csak a legnépszerűbb vendég leszel, de azonnali felkérést is kaphatsz más esküvőkre, hogy immár hivatásos esküvői vendégként tökélyre fejleszthesd ezen technikákat.

Mit tegyél, hogy Te legyél a legnépszerűbb vendég az esküvőn!?

 1. Férfiként: érkezz strandpapucsban és rövidnadrágban…csak lazán, nem temetésre jöttél!
  Nőként: érkezz hófehér ruhában, Te is vagy olyan szép, mint a menyasszony!
 2. A szertartás alatt hagyd felhangosítva a telefonod, és ha hívnak, nyugodtan vedd fel, hiszen  a munkád sokkal fontosabb, a szertartást pedig simán meg lehet állítani néhány percre amíg beszélsz. Senki nem fog elszaladni.
 3. A szertartást követően és a vacsora alatt mindenkinek meséld el, hogy melyik volt a legjobb esküvő amin valaha részt vettél és hasonlítsd össze a jelenlegivel, ha lehet emelj ki minden hiányosságot és hibát. Vesd össze, hogy mennyivel silányabb, gyengébb és egyszerűbb a vendéglátás, a menyasszony ruhája, a díszítés és a zene.
  Miért is nem Te szervezted le? Egy kis sértődöttséget is mutathatsz.
 4. Ha lehet, mindenbe köss bele, mindenre húzd a szád, kritizálj és nyafogj. Elvégre Te vagy a vendég, tudja és tanulja meg mindenki, hogy mi is lenne az igazi vendéglátás.
 5. Legyél minél harsányabb! Nevess hangosan a saját poénjaidon és mindenki öltözetére, kinézetére legyen egy hatalmas poénod. Mindenki oda van a vidám emberekért!
 6. Szólj hozzá, mindenhez, az ünnepi beszédek alatt éljenezz, fütyülj és röhögj jó hangosan, fűzz megjegyzéseket a köszöntőkhöz! Kiváló visszajelzés a köszöntő számára, ha az asztalt csapkodva röhögsz egy poén hallatán.
 7. Sőt, Te is mondj ünnepi beszédet amiben az ifjú pár fiatalkori szexuális érdemeit élteted, előtérbe helyezve a hódításaikat. Egy-egy pikánsabb történettel tudod feldobni igazán a hangulatot, de a legjobb eredményt akkor éred el, ha a végén összesíted a házasság nehézségeit és részvétet nyilvánítasz.
  Saját magad istenítéséről se feledkezz meg a beszéd közben!
 8. Igyál rendesen, senki nem szereti a száraz, savanyú vendéget. Különben is, kell majd a hangulat a karaoke műsorodhoz!
 9. Készülj saját vicces, pikáns, versekkel, mert a ceremóniamester, vagy a vőfély egészen biztos, hogy nem tudja őket olyan természetesen és viccesen előadni, mint Te!
 10. Ne hagyd, hogy a többi vendég kiszáradjon.  Kínálgasd a vendégeket, mintha Te lennél a házigazda (ha már az a bunkó nem foglalkozik velük rendesen). Ha nem akarnak inni, legyél erőszakosabb, mert egész biztos, hogy csak szemérmeskednek!
 11. Táncoltasd meg az összes ellenkező nemű vendéget, akkor a legjobb, ha a feneküket is fogdosod, és kétértelmű célzásokkal teszel ajánlatot nekik! Mindenki szereti a bókot. Érezzék, hogy legalább Te értékeled a vonzerejük, legyen egy jó estéjük.
 12. Mutasd meg, hogy Te vagy a legnagyobb partiarc! Te már akkor bulizz amikor még mindenki csak fa arccal ül a levese felett! Figyeld meg, hogy mennyivel oldottabb lesz a légkör.
 13. Helyezkedj el a zenekar/dj közelében, hogy jól hallják az utasításaid. Diktáld folyamatosan, hogy milyen zene következzen és néha vedd el tőlük a mikrofont, mert úgysem tudnak olyan hangulatot csinálni, mint Te. Néha dobd be a karaoke műsorod és szólj rájuk, hogy húzzák le a zént, mert most Te énekelsz!
 14. Jöhet a legnagyobb produkció! Állítsd le a műsort és mielőtt a ceremóniamester elkezdene bénázni, szervezz játékot a házaspárnak, vagy a násznépnek. Bízz a fantáziádban, hiszen Te tudod a legdurvább információkat a menyasszonyról és a vőlegényről. Nem kell itt titkolózni, hisz családi körben vagyunk. Az sem baj, ha egy kicsit felturbózód a sztorikat. Ne feledd, a végén mindig a szexhez kell kilyukadni. Ne álszenteskedj, nevezd nyugodtan a nevükön a dolgokat!
 15. A menyasszonytáncnál figyelmeztess mindenkit, hogy ne merjék egy aprópénzzel, ezressel kiszúrni a fiatalok szemét! Neked ugyanakkor nem kell pézt bedobnod a fazékba, hiszen ha Te nem lennél mindenki csak az ezreseket dobálná, így bőven behozod a hasznot.
  Amikor rád kerül a sor, mutasd meg, hogy Te vagy a táncparkett legnagyobb ördöge. Forgasd meg úgy az arát, hogy azt örökre az emlékezetébe vésse! Az sem baj, ha kétszer, háromszor is sorbaállsz.
 16. Ügyelj rá, hogy lehetőleg minden fotón legyél rajta. Ha nem érsz oda időben a vaku villanására, akkor legalább hátulról integess! A legbiztosabb, ha egyesével cipelsz el mindenkit a fotóshoz, hogy legyen közös képetek. A spontán képek unalmasak, próbálj minden képen valamilyen pózt felvenni.
 17. Vezényeld a videósokat, hogy mit rögzítsenek, ha szükséges rögtönözz egy kisebb jelenetet. Pontosan  instruáld a vendégeket, hogy kinek mit kell csinálnia a jelentben és kiabálj, hogy „Figyelem, felvétel…. és…. Action!
 18. Tartsd szem előtt, hogy Te vagy aki megmented az esküvőt!
  Ha valaki számonkéri rájtad az aktivitásod, netán beszól, akkor hangosan nyilvánítsd ki a  nemtetszésed. Attól, hogy Ők szürke, unalmas arcok, neked még nem kell azzá válnod. Kérd ki magadnak hiszen, ha Te nem lennél, itt mindenki csak ásítozna és egy unalmas kényszeredett modorosság lenne az egész esküvő.
 19. Ne fogd vissza magad, úgyis ritkán kapsz esküvői meghívást. Talán majd ezek után. Bizonyítsd be, hogy neked ott a helyed minden lakodalomban.
 20. A lakodalom nem ér véget akkor amikor a zenészek abbahagyják. Akkor jön csak el igazán a te időd és kezdődik a táncdalfesztivál. Éneklés közben olyan hangosan üvölts, hogy mindenki a Te hangodat hallja. A többiek úgyis csak hamisan kornyikálnak.
  A műsor legvégén ne felejtsd el kiosztani a saját autogramoddal ellátott névjegykártyáid!

 


Iratkozz fel az INGYENES esküvői tippekre, ötletekre!

Ha feliratkozol, minden héten postázom Neked a legfrissebb esküvői tippeket-trükköket.
Az eddigi tippeket-trükköket itt találod.
Kérj Esküvő Dj Műsor árajánlatot itt!

Kérem az ingyenes Esküvő Akadémiát!
10 részes sorozat amiben összeállítottam a legfontosabb információkat,
hogy tökéletes legyen az esküvőd!
Kérem az "Esküvői tippek-trükkök" sorozatot!
A felhasználási feltételeket elfogadom